2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست
جوری خشتک بردار شوهرم میکردم تو سرش،که مابقی عمر خشتکش از سرش جدا کنه و وقت نکنه گوه زیادی بخوره

جنده بازه تازه اشغال انگار من بدهکارشم از نوع گفتار و رفتارش 

زنگ میزنم برادر شوهر رو جزرررر

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به شوهرم میگم  چرا زنگ زده میگه طرز فکرت و عوض کن

تو هم بگو دوست پسر دوستم زنگ زده،ازم خواسته ولنتاین برم باهاش برای دوستم خرید

زر زد گقت فلان،بگو عشقم طرز فکرت عوض کن

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
جنده بازه تازه اشغال انگار من بدهکارشم از نوع گفتار و رفتارش 

میخای بترکی ؟؟ کلمه اولت

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

من اصلا حساس نیستم و خیلیم به همسرم اعتماد دارم ولی اگه یه زمانی این اتفاق بیافته قیامت بپا میکنم بخدا منم به خواهرم میگم شماره منو بده به دوست پسرت بهم زحمت بده اگه شوهرم حرف زد میگم طرز فکرتو عوض کن بخدای احد و واحد قسم میخورم آبرو واسه برادرشوهره نمیذارم شوهرمم که پر پر میکنم یعنی چی

ب شوهرتون بگین پس اگه منم همین کارو کنم تو هم حق اعتراض نداری چون طرز فکرت اینه😑

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

نه ناراحت نمیشم احتمالا واسه وقتی که اون جواب نمیده و یا میخواد سورپراز کنه میزنگه شوهر منم اکثرا میده من میگه روم نمیشه اما من با دوست دختر برادر شوهرم راحتم . ولی ناراحت نمیشم اخه دوسته اونه شوهر من که نمیاد از معشوقه داداشش خوشش بیاد یا سو استفاده کنه وقتی عاشق زن و بچشه

روانشناسی کودک

ناراحت میشم،ب برادر شوهرت بگو دیگه شماره شوهرم رو نده ب این ج....ها!!!اگرم نمیتونی خوشبختی مارو ببینی و دنبال اینی ک زندگیمو بهم بریزی بگو تا طلاق بگیرم داداشتم ببر مثل خودت کن!!اصلا رو نده بهش،باهاشون رابطت رو کم کن!!ب شوهرم بگو دوست ندارم از راه بدرت کنن

ناراحت میشم،ب برادر شوهرت بگو دیگه شماره شوهرم رو نده ب این ج....ها!!!اگرم نمیتونی خوشبختی مارو ببین ...

گفتم بهش بگو شمارت و نده بهشون نمیتونی خودم بگم گفت تو حق نداری بگی