خانما اگه ی برادرشوهر داشته باشین ک زن باز باشه و البته مجرد بعد شماره شوهرتونم بده به دوست دخترش اونم زنگ بزنه به شوهرتون با عشوه حرف بزنه بگه خواستم بهتون زحمت بدم فلان ناراحت نمیشین چیکار میکنین
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
ببین با دعوا نمیشه بدتر لج میکنه با ارامش باهاشون صحبت کن ایشالله که مشکلت حل میشه اصلنم خودتو ناراحت نکن چون هیچی به اندازه اعصاب و ارامش خودت مهم نیست
من اصلا حساس نیستم و خیلیم به همسرم اعتماد دارم ولی اگه یه زمانی این اتفاق بیافته قیامت بپا میکنم بخدا منم به خواهرم میگم شماره منو بده به دوست پسرت بهم زحمت بده اگه شوهرم حرف زد میگم طرز فکرتو عوض کن بخدای احد و واحد قسم میخورم آبرو واسه برادرشوهره نمیذارم شوهرمم که پر پر میکنم یعنی چی
نه ناراحت نمیشم احتمالا واسه وقتی که اون جواب نمیده و یا میخواد سورپراز کنه میزنگه شوهر منم اکثرا میده من میگه روم نمیشه اما من با دوست دختر برادر شوهرم راحتم . ولی ناراحت نمیشم اخه دوسته اونه شوهر من که نمیاد از معشوقه داداشش خوشش بیاد یا سو استفاده کنه وقتی عاشق زن و بچشه
ناراحت میشم،ب برادر شوهرت بگو دیگه شماره شوهرم رو نده ب این ج....ها!!!اگرم نمیتونی خوشبختی مارو ببینی و دنبال اینی ک زندگیمو بهم بریزی بگو تا طلاق بگیرم داداشتم ببر مثل خودت کن!!اصلا رو نده بهش،باهاشون رابطت رو کم کن!!ب شوهرم بگو دوست ندارم از راه بدرت کنن