2777
2789
من کلا قد و وزنم نرماله ولی میخوام شکمم یکم کوجیکتر بشه و پایین تنم بزرگ تر بشه ایا شدنیه؟ قدم ۱۷۳ ...

نمیدونم والا من خودم اینقد ورزش کردم ک دیگه خستم.افسردگی گرفتم.بعد میبینم خیلیا بدون هیچ ورزشی اندامشون عالیه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خانوما تو رو خدا بگین چیکا کنم من وزنم خوب بود فقط یکم پهلو داشتم حلقه زدم ک پهلوهام از بین بره کلا ...

وای من میخواستم حلقه بزنم

پس حلقه کلا لاغرت کرد؟اخه من خودم لاغرم فقط میخوام شکمم کوچیک شه

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
نمیدونم والا من خودم اینقد ورزش کردم ک دیگه خستم.افسردگی گرفتم.بعد میبینم خیلیا بدون هیچ ورزشی اندام ...

من فک میکنم من و شما که موضعی میخوام لاغر یا چاق شیم باید حتما با دستگاه و زیر نظر مربی کار کنیم

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
وای من میخواستم حلقه بزنم پس حلقه کلا لاغرت کرد؟اخه من خودم لاغرم فقط میخوام شکمم کوچیک شه

اره کلا لاغر  شدم پهلوهامم خیلی کمتر شده 

ولی من دلم میخاس فقط پهلوهام از بین بره

من کلا قد و وزنم نرماله ولی میخوام شکمم یکم کوجیکتر بشه و پایین تنم بزرگ تر بشه ایا شدنیه؟ قدم ۱۷۳ ...

منم مشکل چاقی شکمی دارم تا اینکه رفتم مرکز زیبایی نوژان از دستگاه لاغری موضعی استفاده کردم لاغر شده شکمم 

منم شکمم لاغر نمیشه با رزیمم لاغر نشد تا رفتم با استفاده از دستگاه به صورت موضعی لاغر کردم دستگاشمم ...

ببخشید چه دستگاهی بود؟پیش چه دکتری رفتید

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      

برای لاغری موضعی می تونی از مر کز سپید پا لاس    کمک بگیری خیلی دستگاهاش جدیده من و خواهرم می ریم اونجا خیلی راضی هستم
  دوست داشتی برو اونجا ادرسشم تو فرمانیست شمارشم 26657865