2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گفتم دوست داشتم اینکارو کردم کار اشتباهی نبوده سایت شباهت چهره بود تو حق نداری ایراد بگیری گفت عکست رفته تو ماکروسافت بهم خیانت کردی لینکشو واسه کس دیگه فرستادی

گفتم دوست داشتم اینکارو کردم کار اشتباهی نبوده سایت شباهت چهره بود تو حق نداری ایراد بگیری گفت عکست ...

خب راس میگه دیگه عزیزم

اخه چرا عکس میفرستید اینجا.خیلی راحت میره رو سایت.حالا شما که نمیدونستی ولی بگو فرستادم دوستام ببینن و منظوری نداشتم.به جای راهنمایی تهمت نزن بهم .خلاصه یه جوری جمعش کن

عزیزم شما میدونی شوهرت حساسه روی این موضوع نباید عکس میذاشتی،البته ببخشید

عکس نذاشتم که این سایتcelebslikeرفتم فقط زدم واسه پیدا کردن شباهت چهره من خیانت نکردم سر صبح پاشده به بهونه اینکه گوشیش شارژ نداره گوشیمو گرفت رفت دستشویی همه چیشو چک کرده 

خب راس میگه دیگه عزیزم اخه چرا عکس میفرستید اینجا.خیلی راحت میره رو سایت.حالا شما که نمیدونستی ولی ...

اینجا نفدستادم تو سایت تشخیص چهره بوده بعدم عکس عمومی نیس که فقط لینکش تو حافظه ماکروسافت گوشیم ذخیره شده هیچ کس اون عکسو نمیبینه

اینجا نفدستادم تو سایت تشخیص چهره بوده بعدم عکس عمومی نیس که فقط لینکش تو حافظه ماکروسافت گوشیم ذخیر ...

خب پس قشنگ براش توضیح بده.بگو لطفا اسم خیانت و عادی نکن تو زندگیمون به خانمت هم تهمت نزن زشته😒

😐😐😐😐 بزن دهنش دندوناشو خرد کن ... کاملا معلومه مرتیکه یه گندی زده دنبال بهونه بوده ک مثلا بعدا بگه اول تو بهم خیانت کردی اسم خیانت رو از روت ثابت کنه 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
عکس نذاشتم که این سایتcelebslikeرفتم فقط زدم واسه پیدا کردن شباهت چهره من خیانت نکردم سر صبح پاشده ب ...

خب حالا شما کوتاه بیا عزیزم بگو من نمی دونستم که این لینک میفته دست کسی ،اونم دیگه آروم میشه انشاالله اوقات خودتون رو تلخ نکنید گلم

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
😐😐چرا انقدر حساس بگو مگه چیکار کردم 😐ک الان این خیانت حساب میشه😐

بهونس کل خونوادش ریختن سرم یک ماهه اومدیم روستا پیش مامان باباش گفت تا عید بمونیم منم گفتم نمیخوام بریم تهران دلم خونه تنگ شده بعدشم چند روز دیگه خواهرت میاد هی میخواد حرف بارم کنه نمیخوام ببینمش بهم تهمت زد که حاضرشه بره تهران وسایل بیاره دید دارم دفاع میکنم همشون ندافع پسرشون در اومد جلو مامان باباش گفت این مخ دیشب خورده ابجی میاد نمیخوام باشم پاشو بریم

😐😐😐😐 بزن دهنش دندوناشو خرد کن ... کاملا معلومه مرتیکه یه گندی زده دنبال بهونه بوده ک مثلا بعدا ب ...

اره بهونس منم خسته شدم دیگه تا حالا انقد از همه چی سیر نشده بودم