2821
2789
عنوان

سرطان رحم

10421 بازدید | 46 پست

سلام خانوما کسی تو جواب پاپ اسمیرش  سلول های غیر طبیعی داشته درست شدنیه ؟ یا سرطانی میشه 

سیستم ایمنی ام مدتی ضعیف بود ک بعدش سر ترشح و سوزش و خارش رفتم دکتر 

هنوز ب دکتر نشون ندادم نگرانم ببینیم چقدر جدیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلول های غده ای غیر طبیعی دارم  کیا اینطوری شدن خوب شدن؟

نمیدونم 

ولی منم مشکوکم دوبار زخم فریز کردم عفونتم خوب نشد 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

احتمالاً میکروب باعثش شده نترس 

علائمت چی بود و چند وقته ادامه داره   و چند سالته 

آیا زخم داشتی و فریز کردی؟

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
احتمالاً میکروب باعثش شده نترس  علائمت چی بود و چند وقته ادامه داره   و چند سالته  ...

۲۸ سالمه نه تاحالا مشکلی نداشتم یعنی دوسال پیش سوزش و خارش داشتم رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری بعدش دارو خوردم دوباره چک کردم گفت خوب شدی اما حدودا ۷ ماه پیش قارچ گرفتم با پماد و قرص بهتر شدم بعدش بازم سوزش و خارش شدید و ترشح زیاد و دائم پریودی کوتاه ولی ترشحات قهوه ای زیاد چند روزه  

هنوز نوبت دکترم نشده عزیزم گفتم شاید کسی تجربه ای داره کمکم کنه 

عزیزم اصلا پیگیر نشو تو گوگل چون خیلی مضطربت می کنه و اینکه برو مطب با منشی درمیون بذار نوبتتو جلو بندازه

احتمالاً میکروب باعثش شده نترس  علائمت چی بود و چند وقته ادامه داره   و چند سالته  ...

درد هم دارم مامانمم چند وقت پیش رحم اش رو جراحی کرد درآورد ممکنه ارثی باشه نه  

آخه چطوری واقعا نگرانم کم کاری تیروئید هم دارم مدت زیادی هم تحت تنش روحی بودم 

عزیزم اصلا نگران نباش.

من ۲۵ سالم بود و پسرم هنوز شیرخوار بود. از یه لکه بینی ساده رفتم دکتر تا اخرش بم دکتر گفت گرید ۲ سرطان دهانه رحم.

رفتم یه فوق تخصص و بهترین پاتولوژی تهران.

گفتن هیچی نیست.

برو دکتر خوب ازمایشگه خوب

عزیزم اصلا نگران نباش. من ۲۵ سالم بود و پسرم هنوز شیرخوار بود. از یه لکه بینی ساده رفتم دکتر تا اخر ...

شما مشکلتون لکه بینی بود؟ علائم دیگه ای نداشتید؟

آزمایشگاهی ک رفتم خوبه دکتر هم میگن عالیه ولی فعلا جوابش رو ندیده 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز