2777
عنوان

سرطان رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 10483 بازدید | 46 پست
۲۸ سالمه نه تاحالا مشکلی نداشتم یعنی دوسال پیش سوزش و خارش داشتم رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری بعد ...

احتمالا میکروب با دارو رفع میشه 

گوگل نزن      گوگل یه سردرد ساده رو میزنه تومور مغزی😥

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
شما مشکلتون لکه بینی بود؟ علائم دیگه ای نداشتید؟ آزمایشگاهی ک رفتم خوبه دکتر هم میگن عالیه ولی فعلا ...

بله من لکه داشتم.اول پاپ اسمیرم خوب بود ولی چون مشکل برطرف نمیشد کوتاژ تشخیصی کردیم تو اون گفت سلول های دهانه رحم تغییر شکل دادن.

بعد دوباره یه نمونه برداری دیگه کردن.

تا مدت ها انگار احساس درد و سوزش داشتم از داخل یجوری بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا میکروب با دارو رفع میشه  گوگل نزن      گوگل یه سردرد ساده رو میزنه تومو ...

جملات تو جواب آزمایش رو زدم که نوشته بود این سلول ها و غدد غیر طبیعی ،پیش سرطانی هستن خیلی نگران شدم انگلیسی سرچ کردم بدتر بود 

خداکنه عفونت ساده ای باشه با دارو رفع بشه 

ممنون عزیزم

یه توصیه خواهرانه بت میکنم به هیچ وجه تو گوگلسرچ نکن. من این استرس ها و این روزها رو خیلی سخت تر از تو گذروندم.

تو گوگل همه چی به بدترین حالت ممکن نوشته.  به قول دکترم اگه قرار بود همه مطالب پزشکی رو تو گوگل درست و کامل و بااعتبار بنویسن. در دانشکده های پزشکی رو باید تخته میکردن.

جواب نمونه ها آخرش چی شد دارو دادن بهتون؟

اخرش گفتن هیچ مشکلی نیست .دارو هم ندادن. هیچی.

حدود ۶ ماه درگیر بودم. اخر فوق تخصص گفت هیچی نیست حتی یه عفونت ساده و هیچ دارویی نداد. مشکل هم خودبخود برطرف شد همین مدت.

یه توصیه خواهرانه بت میکنم به هیچ وجه تو گوگلسرچ نکن. من این استرس ها و این روزها رو خیلی سخت تر از ...

ممنونم عزیزم سعی میکنم کنجکاوی ام رو کنترل کنم ولی واقعا سخته میگم شاید تجربه باشه بهتره دست در نمیدارم ولی تصمیم دارم عوض بشم 

درد هم دارم مامانمم چند وقت پیش رحم اش رو جراحی کرد درآورد ممکنه ارثی باشه نه  

نه بابا      میگن اگه مادر مثلا 60 سال دچار بیماری بدخیم شده باشه دخترش تو 45 یا 50 باید بررسی شه 

مشکلی نیست     ناراحت نباش 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
اخرش گفتن هیچ مشکلی نیست .دارو هم ندادن. هیچی. حدود ۶ ماه درگیر بودم. اخر فوق تخصص گفت هیچی نیست حت ...

چ جالب شما استرسی بودید اون دوران ؟ منظورم شرایط روحی تون بهم ریخته بود؟

نه بابا      میگن اگه مادر مثلا 60 سال دچار بیماری بدخیم شده باشه دخترش تو 45 یا 50 ب ...

آره حق با شماست ولی دیدم هر مشکلی مامانم داره برای منم اتفاق میفته بااینکه ۲۵ سال اختلاف داریم اینم ترسیدم

چ جالب شما استرسی بودید اون دوران ؟ منظورم شرایط روحی تون بهم ریخته بود؟

وقتی در عین ناباوری دکتر خیلی رک بم گفت سرطان رحم ۴ مرحله داره تو مرحله ۲ هستی دیگه دنیا آوار شد یرم.

قبلش اصلا استرسی نبودم.

وقتی در عین ناباوری دکتر خیلی رک بم گفت سرطان رحم ۴ مرحله داره تو مرحله ۲ هستی دیگه دنیا آوار شد یرم ...

وای چقدر سخت

خداروشکر خوب شدید ایشالله همیشه سلامت باشید برای منم دعا کنید ممنونم