2777
2789
عنوان

ادم ضعیفی هسم

103 بازدید | 7 پست

من خیلی خرررم.تحصیل کرده هستم شغل رسمی دارم.در اجتماع جایگاه خوبی دارم اما در خونم نه.الان نزدیک ۵ ماهه باردارم شوهرم یوقتایی خوبه یوقتایی من حرفی بزنم شکایتی بکنم باهام ور میوفته.انقدر ب من فحش میده هر فحشی ک فکر کنید.و میگه ج غلطی کردم با تو ازدواج کردم کاش پام شکسته بود نیمده بودم خاستگاریت .ازت خوصم نمیاد.بمیری و...اونوقت من احمق میشینم ساعتها بخاطر این حرفاش کریه میکنم خودمو گاهی وقتا میزنم با این وضع بارداریم.التماسش میکنم منو ببخشه حتی اگه مقصر اون باشه.میگم غلط کردم گوه خوردم  همه اینکارارو میگنم دلش بسوزه منو ببخشه اشتی کنه.با این حالم بجای اینکه ارومم کنه میگه تو مادر نیسی ب بچه من استرس وارد میکنم اگه فقط اتفاقی ب این بجه بیوقته سه طلاقت میکنم.بهش میگم خب نامرد ت استرس ب من وارد میکنی ک اونم استرسی میشه.اما نمیفهمه مقصر رو من میدونه.خیلی بدبخنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم غرور نداری؟ برای خودت ارزشی قائل نیستی؟

سعی کن خودت کمتر‌ اشتباه کنی ولی وقتی اون استباه کرد ب حای اینکه ب دست و پاش بیفتی منطقی و‌صبور باش بذار اون بیاد حلو مشکل رو اساسی حل کنین

منم اوایل مثل تو بودم،الان میخوام برم منت کشی ب حاش پا میشم لباس میپوشم میرم بیرون،تلفن میزنم ب خانواده،فیلم میبیمم سمتش نمیرم تا خودش بیاد

ی کم مغرور باش،ب خدا زن تو دست و پا برای هیچ مردی جذاب نیت