doktorدکتر مدیر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 151 عنوان شک | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 33 پست چقدر به همسرتون اطمینان دارین؟!چقدر همسرتون به شما؟! 1399/11/17 | 07:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
doktorدکتر مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 151 اونقدر خیانت کرده که دیگه دست روی قرآنم بزاره قبولش ندارم ولی همچنان ادامه میدین؟
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ولی همچنان ادامه میدین؟ نه دارم جدامیشم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
doktorدکتر مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 151 اون میگه بهم ۱۰۰٪ اعتماد داره منم اعتماد کلا جزو گزینههام نیست🤣 چرا بهشون اعتماد ندارین
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92756 چطور اگر براتون مقدوره کمی توضیح بدین بازنای مردم چیکار داری اول صبح کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8946 چرا همسرتون صفر؟ به خاطر،بیماریش حال ندارم توضیح بدم😂 طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4537 من هیچی اعتمادی ب شوهرم ندارم ولی اون میگه بهم اعتماد داره. تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
doktorدکتر مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 151 من هیچی اعتمادی ب شوهرم ندارم ولی اون میگه بهم اعتماد داره. دلیل خاصی داره بهشون اعتماد ندارین
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4537 دلیل خاصی داره بهشون اعتماد ندارین آره؛دروغگویی پنهون کاری. تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
am775 عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 4207 دلیل خاصی داره بهشون اعتماد ندارین دنبال مفتش میگرده😐 دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......
doktorدکتر مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 151 آره؛دروغگویی پنهون کاری. یعنی شما به طور دایم ایشون رو چک میکنید؟
تیتیسان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 4537 یعنی شما به طور دایم ایشون رو چک میکنید؟ نه. تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
doktorدکتر مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 151 نه. آیا این اعتماد نداشتن رو رفتارتون هم با ایشون تاثیر گذاشته؟
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18012 چرا بهشون اعتماد ندارین نگفتم بهش اعتماد ندارمگفتم اعتماد جزو گزینههام نیستنمیتونم بیشتر توضیح بدم ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
doktorدکتر مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 151 نگفتم بهش اعتماد ندارم گفتم اعتماد جزو گزینههام نیست نمیتونم بیشتر توضیح بدم بسیار ممنونم که همینقدر هم زمان گذاشتید و پاسخ دادید