بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادبیات مبحثی های نشرالگو اگه قرابت خیلی مشکل داری قرابت هامون سبطی هم بگیر.عربی جامع خیلی سبز بایه کتاب برای درک مطلب اونم خیلی سبز یا مینی میکرو طلایی.دینی جامع میکرو یا سفیر خرد.زبان جامع مبتکران با یه کتاب درک مطلب وکلوز تست که برای این کتابی هست به نام از متن نترسیم.اگه زمین میزنی خیلی سبز خیلی خوبه.ریاضی خیلی سبز پایه به پایه یا جامع مهر وماه .زیست شناسی پایه به پایه خیلی سبز برای منبع مکمل هم ایکیوجامع گاج .فیزیک میکرو ازبقیه بهتر کارکرده خیلی سبز هم خوبه.شیمی اگه خیلی مشکل داری مبتکران اگه نه خیلی سبز چون مبتکران حجمش زیاده .برای منبع مکمل هم بعد از عید هم موج ازمون نشرالگو کار کن عالیه .موفق باشید
سالها دل طلب جامجم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱 الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
نمیتونم تموم درسا رو برم هزینه اش برام بالا میشه در حد توانم نیست😞
ایشالله موفق باشی😜
بیشتر کنکور ب شانسع
من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
نمیتونم تموم درسا رو برم هزینه اش برام بالا میشه در حد توانم نیست😞
عزیزم برو سایت آلا معلمای دبیرستان شریف تموم درسا رو آموزش دادنو فیلم تدریسا هست، میتونی دانلود کنی از هر کلاس کنکور و دی وی دی آموزشی دیگه ای بهترو باکیفیت تره و اصلا هیچ هزینه ای نداره، فقط باید نت برای دانلود داشته باشیو فضا برای ذخیره ی فیلما
مثلا برای درس زیست استاد جلال موقاری عالی زیستو تدریس میکنه، تدریس همه ی درسا هست فقط درس دینی فیلم آموزشی نداره
اول درس نامه های قلم چی که خیلی مفید و خلاصه ان رو بخون . بعد از مهروماه یا سبز دونه دونه تست هارو حتی شده از جواب به سوال تمرین کن . باید دو سه بار تست های یک فصل رو کار کنی. اولش سخته میدونم ولی به مرور راه میوفتی
اکثر کسای که ایشون باهاشون کار میکنن دانشگاه های خوبی قبول میشن
و نمره های تک رقمی و دورقمی میارن🥺
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!