2777
2789
عنوان

کنکورتجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
عزیزم منظورت کلاس باهاشون بردارم یا کلیپ اموزشی دارن ببینم

عزیزم رشتت تجربیه؟

میشه بگی با چه معدلی تجربی قبول شدی؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس باهاشون برداری که باهات تست کار کنن بهت طریقه درس خوندن درست و بگن و... 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

پسر من امسال باید تعیین رشته کنه،کلاس نهمه...

با چه معدلی میتونه بره رشته تجربی؟

کدوم درساش باید قوی باشن تا تجربی قبول بشه؟

ممنون میشم اگر کسی راهنماییم کنه🌷🌷🌷

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
پسر من امسال باید تعیین رشته کنه،کلاس نهمه... با چه معدلی میتونه بره رشته تجربی؟ کدوم درساش باید ق ...

عزیزم برا تجربی و ریاضی باید علوم و ریاضیش بالا بشه ولی زیاد توجه نمیکنن به این نمرات یعنی نمره قبولی داشته باشه هررشته ای که دلش بخواد میتونه بره اما التماستون میکنم تمنا میکنم فقط و فقط یه چیز معیار بزارین براش اونم علاقه ست من خودم فک میکردم اینکه میگن فقط برو دنبال علاقت شعاره اما بدجور سرم به سنگ خورد و خورد شم 

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
واسه پسرم سوال میکنم گلم.کلاس نهمه

تموم سعیت کنین از من که گذشت اما خواهش میکنم ازتون تموم تلاشتون کنید که دبیرستان یه مدرسه عالی بره چون رو روحیه و علاقش خیلی تاثیر داره بهترین دبیرستان برا پسرت پیدا کن بزار زیربنا خوبی داشته باشه سعی کنین تو ازمون ها نمونه دولتی و تیزهوشان شرکت کنه هرچقدر هزینه برا اموزشش برای درامدن تو ازمونا بدین هم بازسودهه اگه نمونه دولتی دربیاد احتمال پیروزیش تو کنکور خیلی بیشنر میشه

عزیزم برا تجربی و ریاضی باید علوم و ریاضیش بالا بشه ولی زیاد توجه نمیکنن به این نمرات یعنی نمره قبول ...

پسر من تمام علاقش فقط ماشین و مکانیکی و قطعات و تعمیر و رانندگیه ...

نمیدونم چکار کنیم و چه رشته ای رو ادامه بده😓

پسر من تمام علاقش فقط ماشین و مکانیکی و قطعات و تعمیر و رانندگیه ... نمیدونم چکار کنیم و چه رشته ای ...

نگاه کن عزیزم الان رشته زیادهه چون تو این سنه زیاد همه رشته ها رو نمیشناسه حتما یه لیست از رشته ها رو از گوگل در بیار و بخون براش بزار با دید باز و اطلاعات تصمیم بگیره

تموم سعیت کنین از من که گذشت اما خواهش میکنم ازتون تموم تلاشتون کنید که دبیرستان یه مدرسه عالی بره چ ...

عزیزم الان چشام خیلی سنگینه نمیتونم تایپ کنم ولی خیلی ازت سوال دارم.انشالله فردا وقتی پیدا کردم مزاحمت میشم،لطفا جواب بده،ممنون میشم عزیز دلم

انشالله موفق باشی گلم🌷

عزیزم الان چشام خیلی سنگینه نمیتونم تایپ کنم ولی خیلی ازت سوال دارم.انشالله فردا وقتی پیدا کردم مزاح ...

چشم گلم حتما پیام بده 

ببین عزیزم اگه به رتبه زیر 2000 و سه رشته تاپ فکر میکنی باید خیلی قوی بخونی ، حالا که یازدهمی پس میتونی از پایه خودتو قوی کنی و وقت کافی هم داری ، من خودم بین دو تا کنکوری که دادم تو هر درس سی چهل درصد پیشرفت داشتم کلاس و مشاور هم نداشتم ، از درس نامه و کتابهای موجود کار میکردم. اگه تلاش کنی حتما موفق میشب