عزیزم منظورت کلاس باهاشون بردارم یا کلیپ اموزشی دارن ببینم
کلاس باهاشون برداری که باهات تست کار کنن بهت طریقه درس خوندن درست و بگن و...
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
پسر من امسال باید تعیین رشته کنه،کلاس نهمه... با چه معدلی میتونه بره رشته تجربی؟ کدوم درساش باید ق ...
عزیزم برا تجربی و ریاضی باید علوم و ریاضیش بالا بشه ولی زیاد توجه نمیکنن به این نمرات یعنی نمره قبولی داشته باشه هررشته ای که دلش بخواد میتونه بره اما التماستون میکنم تمنا میکنم فقط و فقط یه چیز معیار بزارین براش اونم علاقه ست من خودم فک میکردم اینکه میگن فقط برو دنبال علاقت شعاره اما بدجور سرم به سنگ خورد و خورد شم
تموم سعیت کنین از من که گذشت اما خواهش میکنم ازتون تموم تلاشتون کنید که دبیرستان یه مدرسه عالی بره چون رو روحیه و علاقش خیلی تاثیر داره بهترین دبیرستان برا پسرت پیدا کن بزار زیربنا خوبی داشته باشه سعی کنین تو ازمون ها نمونه دولتی و تیزهوشان شرکت کنه هرچقدر هزینه برا اموزشش برای درامدن تو ازمونا بدین هم بازسودهه اگه نمونه دولتی دربیاد احتمال پیروزیش تو کنکور خیلی بیشنر میشه
پسر من تمام علاقش فقط ماشین و مکانیکی و قطعات و تعمیر و رانندگیه ... نمیدونم چکار کنیم و چه رشته ای ...
نگاه کن عزیزم الان رشته زیادهه چون تو این سنه زیاد همه رشته ها رو نمیشناسه حتما یه لیست از رشته ها رو از گوگل در بیار و بخون براش بزار با دید باز و اطلاعات تصمیم بگیره
ببین عزیزم اگه به رتبه زیر 2000 و سه رشته تاپ فکر میکنی باید خیلی قوی بخونی ، حالا که یازدهمی پس میتونی از پایه خودتو قوی کنی و وقت کافی هم داری ، من خودم بین دو تا کنکوری که دادم تو هر درس سی چهل درصد پیشرفت داشتم کلاس و مشاور هم نداشتم ، از درس نامه و کتابهای موجود کار میکردم. اگه تلاش کنی حتما موفق میشب