2777
2789

این چند وقته یه سری اتفاقات پیش اومده شاید هر کدوم به تنهایی خیلی مهم نباشن ولی رو هم جمع شدن اعصابم خیلی خورد شده احساس سنگینی میکنم

اگه هستید بیاید تعریف کنم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

من بدتر تز تو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری خالی میشی؟

من خودم اینجوریم

کیسه بوکس خیلی خوبه

حرصتو یجوری خالی کن

اللهم عجل الولیک الفرج ، اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم اغفر المومنین و المومنات اللهم صل علی الانبیا و المرسلین، استغفرالله ربی و اتوب علیه. میدونی چقدر ثواب بردی؟ خلاقیت رو دوست دارم همه ایده ها حق تفکر رو دارند به ویژه ایده های انتزاعی ،  

هفته پیش امتحان رانندگی داشتم اونقدر استرس داشتم خیلی خراب کردم و رد شدم

دوباره این هفته امتحان داشتم تمام تلاشمو کردم و واقعا بهترین رانندگی عمرم بود حتی جزییات کم اهمیت رو هم رعایت کردم

تنها موردی که داشتم پارک دوبلم فاصلم با جدول حدودا ده سانت کمتر از حد درست بود وگرنه حتی خود پارک دوبلم و بقیه مسائل رو کاملا عالی اجرا کرده بودم ولی افسره به جز اون فاصله ۴ تا مورد دیگه رو هم الکی برام علامت زد و ردم کرد

خیلی به هم ریختم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

از اون طرف دیشب مامانم داشت سبزی سرخ میکرد بعد یه کار دیگه براش پیش اومد به من و بابام گفت یکیتون بیاد حواسش به این سبزیا باشه من دستم بنده

بابامم خودش داوطلبانه یهو بلند شد رفت سر گاز

بعد دو دقیقه اومد نشست

مامانم چند دقیقه بعدش رفت سراغ سبزیا دید سوخته

بابامم عوض اینکه بگه اره اشتباه از من بود همینجوری ول کردم اومدم داشت با مامانم بحث میکرد که اره من به تو لطف کردم همون چند دقیقه هم اومدم سر زدم یا مثلا تقصیر خودته زیرش رو زیاد کرده بودی و از این حرفا

منم اعصابم خورد شد گفتم بابا چرا دست پیش گرفتی خب اشتباه کردی دیگه

یهو بابام گفت اصلا تقصیر توعه...همه اینا تقصیر توعه 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
از اون طرف دیشب مامانم داشت سبزی سرخ میکرد بعد یه کار دیگه براش پیش اومد به من و بابام گفت یکیتون بی ...

منم هنگ کردم گفتم یعنی چی اخه به من چه این وسط

گفت مامانت داره کار میکنه تو چرا راحت نشستی رو مبل

گفتم وظیفه منه مگه ..گفت نه پس وظیفه منه یا وظیفه مامانته 

گفتم خب خودت یهو پاشدی رفتی اصلا فرصت ندادی من بگم من میام..یه کاری هم انجام میدی یا درست انجام بده یا انجام نده

گفت اها پس واسه همینه تو هیچ وقت کار انجام نمیدی که کسی هم بهت نگه چرا خراب کردی 😐

گفتم خب اشتباه کردی بپذیر

گفت برو بابا نمیخواد به من جملات فلسفی بگی

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

من یه برادر کوچیکتر هم دارم

که دقیقا به بابام رفته...جفتشون فکر میکنن اسمون دهن باز کرده و بابام و داداشم افتادن پایین....بابام طاقت شنیدن انتقاد یا نظر مخالف نظرشو نداره هیییییچ وقت...حتی اگه یه وقتی کسی حرفی بزنه که مخالف نظرش باشه و به بابام ثابت بشه که اون ادم داره درست میگه یه کلمه بهش نمیگه اره تو داری درست میگی...سکوت میکنه

اصلا طاقت نداره بهش بگن اشتباه کردی

داداشمم همینطوره

حالا من با بابام نهایتا بتونم یه بحث کنم

ولی با داداشم دعوای بدیم میشه

خیلی بد

واقعا اذیتم میکنه همیشه و به شدت خودشیفتس

چون قران حفظ میکنه همه فامیل عاشقشن ولی نمیدونن چه شخصیتی داره و اگر بحثمون بشه همه فکر میکنن تقصیر منه چون فکر میکنن اون خیلی اقاست 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

امروزم که مامانم که مذهبیه باهام دعوا کرد که چرا ارایش میکنی ادمای جلف ارایش میکنن خجالت نمیکشی؟ تو دختری و ارایش میکنی زشته😐

در صورتی که من ارایشام اصلاااا غلیظ و غیرمتعارف نیست

خیلی معمولی و سادست 

بابامم چند وقت پیش اومده به عکس پروفایلم گیر داده که چرا با ارایش عکس گذاشتی در صورتی که من اون روز ارایش نداشتم 

گفتم بابا من ارایش ندارم اصلا اینجا

گفت چرا لبت قرمزه پس

حالا من با اسنپ چت عگس گرفته بودم که یکم لبمو صورتی کرده بود ولی رنگش کاملا طبیعی بود...اونقدر کم رنگ بود که من خودم زوم کردم فهمیدم یکم صورتیه😐😐😐

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍