2777
2789
عنوان

امشب سایت

439 بازدید | 44 پست

امشب سایت تقسیم شده به دوگروه یک گروه خیلی بشاش و شوخ 

یک گروه هم اعصاب ندارن و همه چی رو جدی میبینن

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی ام دسته ی دوم برای علی انصاریان 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

همیشه همین طوری بوده

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

همیشه همین بوده

امشب برای من خیلی واضح بود این قضیه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
اصکل بدبخت

چییییی؟ با من بودی؟

اصکل بدبخت

بیا بالا ببینم جراتشو داری بیای 

الان نشونت میدم انگار نیومده میخوای بری 

نی-نی-یار5#   ببین این دوستمون چی میگن به من

بیا بالا ببینم جراتشو داری بیای  الان نشونت میدم انگار نیومده میخوای بری  نی-نی-یار5# ...

هرغلطی میخای بکن خودت ک تنهایی هیچ کاری نمیتونی بکنی تایچی میشه نی نی یارو صدامیکنی🤣🤣برامن اصن مهم نیس نی نی یار منو بترکون

هرغلطی میخای بکن خودت ک تنهایی هیچ کاری نمیتونی بکنی تایچی میشه نی نی یارو صدامیکنی🤣🤣برامن اصن مهم ...

غلطو تو میکنی آره صدا میکنم صدا میکنم  صدا میکنم به تو که هیچ  اضافه خوریش نمونده اصکول بدبخت خودتی عقب مانده چت کردم ها ؟