2777
2789
عنوان

امشب سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 44 پست
الان شما تگ‌کردی نینی یارو؟

بله من تگ کردم اومده فحش داده من اصلا این کاربرو نه میشناسم نه تاپیکش یادم میاد امشبم یکی رو ناراحت کردم و سریع ازش معذرت خواهی کردم ولی این نبود

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
بله من تگ کردم اومده فحش داده من اصلا این کاربرو نه میشناسم نه تاپیکش یادم میاد امشبم یکی رو ناراحت ...

بابا درباره بکارت بود زیر پستش نینی یارو تگ کردی فک کنم اگ اشتبا نکنم 

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من تگ کردم اومده فحش داده من اصلا این کاربرو نه میشناسم نه تاپیکش یادم میاد امشبم یکی رو ناراحت ...

نه من کاری  به بحث ندارم 

میگم این تگ نیست هشتگ🤔

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
مشکل چیه چرا توهین میکنید

دارم برای کسایی میگم که قضیه رو نمیدونن و قضاوت میکنن من سوالم اینه نی نی سایت برای چی ساخته شده؟که اگه کسی سوالی داشت بپرسه کساییم ک میدونن جواب بدن دیگ

بابا درباره بکارت بود زیر پستش نینی یارو تگ کردی فک کنم اگ اشتبا نکنم 

آره الان یادم افتاد  انگشتشو کرده بود تو ........

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
آره الان یادم افتاد  انگشتشو کرده بود تو ........

اره 

اخه این چ کاریه میکنن☹️کاش اموزش داده شه این چیزا 

اینقد میگن دخترا ب خودشون شک میکنن میخان خودشونو چک کنن

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️
مشکل چیه چرا توهین میکنید

ملت تاپیک میزارن ای شوهرم‌بهم خیانت کرد فلان پسر بهم شماره داد همه ام با شوق و ذوق میرن راهنماییش میکنن اونوخت من یه سوال واجب برام پیش اومده واقنم نمیدونستم جوابشو وگرنه نمیپرسیدم تاپیک گزاشتم اومدن زیر تاپیک من میگن که توچرا همچین سوالی پرسیدی زشته بی فرهنگیه فلانه 

اره  اخه این چ کاریه میکنن☹️کاش اموزش داده شه این چیزا  اینقد میگن دخترا ب خودشون شک میک ...

منم دخترم واالله ولی تا الان که بیست سالمه یه همچین کاری نکردم

منم دخترم واالله ولی تا الان که بیست سالمه یه همچین کاری نکردم

عزیزم منم همچین کاریو مریض نیستم ک ازقصد بکنم من تو سایت راجب پرده بکارت مسدود خوندم ک بایدعمل کنن برام سوال شد که نکنه منم اونجوریم؟اومدم ببینم اگ اهل اینچیزا بودم نمیترسیدم و سوال نمیپرسیدم اگ کسی میدونست جواب میداد کسیم نمیدونست چرا دخالت میکنه 

عزیزم منم همچین کاریو مریض نیستم ک ازقصد بکنم من تو سایت راجب پرده بکارت مسدود خوندم ک بایدعمل کنن ب ...

منم الان با شما صحبت نکردم اولا 

عزیزه شما هم نیستم دوما

فقطم من بدم نیومد که اکثرا بدشون اومد من فقط تگ کردم نی نی یارو  حالا ایشون میمودن اگه بد نبود نمیبستن من فقط صداش کردم سوما

منم الان با شما صحبت نکردم اولا  عزیزه شما هم نیستم دوما فقطم من بدم نیومد که اکثرا بدشون اوم ...

‌...خوریش ب تو و همه اونایی ک بدشون اومده نیومده فرهنگ اینچیزارو ندارین کافرهمه را ب کیش خود پندارد شماهایی ک ادعاتون میشه ازهمه بدترین ادا درمیارین اینجا من سوال پرسیدم واس توام دعوتنامه نفرستادم ک بیای تاپیکمو بخونی

‌...خوریش ب تو و همه اونایی ک بدشون اومده نیومده فرهنگ اینچیزارو ندارین کافرهمه را ب کیش خود پندارد ...

من دیگه هیچ حرفی نمیزنم چون هر چقدر بیشتر با شما صحبت کنم ارزش خودم میاد پایین  میخواستم نی نی یارو بگم حل شد ولی خودش جوابتو بده بهتره شب خوش

دارم برای کسایی میگم که قضیه رو نمیدونن و قضاوت میکنن من سوالم اینه نی نی سایت برای چی ساخته شده؟که ...

این توضیح شما با پستی که گذاشتید متفاوت هست لطفا توهین نکنید و نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar