مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 عنوان واتساپ 113 بازدید | 14 پست چجوری بفهمم کسی منو بلاک کرده تو واتساپ؟به استادمون مشکلمو گفتم سین زد یعنی آبی شد دوتا تیکا ولی جواب نداد حالا نمیدونم بلاک کرده یا عینه خیالش نیست حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا 1399/11/16 | 22:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاب_عکس_خالی_۱۳۷۹ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 3360 پروفایلش برات افتاده؟ ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
یه_پارچه_خانوم عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1466 سین کرده اما جواب نداده هنوز نه بلاک نکرده 🚫درخواست دوستی خانم _آقا ممنوع 🚫
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3797 وقتی بلاک کنه نه پروفایلشو میبینی نه بیوشوبعد پیامم که براش بفرستی فقط یه دونه تیک میخوره درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
ghshiva عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6112 اگه بلاک کنه پرفایل میره و پیاما هم فقط یه تیک میخورن با شما مخالفم.
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 پروفایلش برات افتاده؟ بزار نگا کنم حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
dennizm عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1642 اگر پروفایل داشت میدیدی الان پروفایلشو نمبینی طوسی رنگ نوشته بازدید خیلی وقت پیش یعنی بلاکی
آیلین_سابق عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5348 احتمالا چیزی فراتر از استاده برات😉وگرنه چرا باید فکرکنی بلاکت کرده؟ آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
oooooooooobobo عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 بلاکت نکردهجواب نداده "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 احتمالا چیزی فراتر از استاده برات😉 وگرنه چرا باید فکرکنی بلاکت کرده؟ لا اله الا اللهنه خیلیا تو کلاسمون بودن رفتن پی وی استاد استاد سین زده از اون ورم بلاکشون کرده چه پسر و چه دختر حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 پروفایلش برات افتاده؟ آره پروفایلش هست حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
قاب_عکس_خالی_۱۳۷۹ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 3360 آره پروفایلش هست بلاک نیستی ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
آیلین_سابق عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5348 لا اله الا الله نه خیلیا تو کلاسمون بودن رفتن پی وی استاد استاد سین زده از اون ورم بلاکشون کر ... اگر خودش گفته که روی شمارم پیام ندین خب حق دارهچرا ایمیل حردی؟ منم جرعت ندارم به اکانتای استادام پیام بدم بدشون مباد ایمیل میزنم همیشه آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 اگر خودش گفته که روی شمارم پیام ندین خب حق داره چرا ایمیل حردی؟ منم جرعت ندارم به اکانتای استادام پ ... نه چیزیم در این مورد نگفته بود حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 اگر خودش گفته که روی شمارم پیام ندین خب حق داره چرا ایمیل حردی؟ منم جرعت ندارم به اکانتای استادام پ ... ایمیل نزدم چون نمیدیدم که دیده یا نه ولی الان میبینم که دیده و خودشو زده به اون راه حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا