2777
2789
عنوان

واتساپ

113 بازدید | 14 پست

چجوری بفهمم کسی منو بلاک کرده تو واتساپ؟

به استادمون مشکلمو گفتم سین زد یعنی آبی شد دوتا تیکا ولی جواب نداد حالا نمیدونم بلاک کرده یا عینه خیالش نیست

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی بلاک کنه نه پروفایلشو میبینی نه بیوشو

بعد پیامم که براش بفرستی فقط یه دونه تیک میخوره

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
پروفایلش برات افتاده؟

بزار نگا کنم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

احتمالا چیزی فراتر از استاده برات😉

وگرنه چرا باید فکرکنی بلاکت کرده؟ 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
احتمالا چیزی فراتر از استاده برات😉 وگرنه چرا باید فکرکنی بلاکت کرده؟ 

لا اله الا الله

نه خیلیا تو کلاسمون بودن رفتن پی وی استاد استاد سین زده از اون ورم بلاکشون کرده  چه پسر و چه دختر

پروفایلش برات افتاده؟

آره پروفایلش هست

لا اله الا الله نه خیلیا تو کلاسمون بودن رفتن پی وی استاد استاد سین زده از اون ورم بلاکشون کر ...

اگر خودش گفته که روی شمارم پیام ندین خب حق داره

چرا ایمیل حردی؟ منم جرعت ندارم به اکانتای استادام پیام بدم بدشون مباد ایمیل میزنم همیشه 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
اگر خودش گفته که روی شمارم پیام ندین خب حق داره چرا ایمیل حردی؟ منم جرعت ندارم به اکانتای استادام پ ...

نه چیزیم در این مورد نگفته بود

اگر خودش گفته که روی شمارم پیام ندین خب حق داره چرا ایمیل حردی؟ منم جرعت ندارم به اکانتای استادام پ ...

ایمیل نزدم چون  نمیدیدم که دیده یا نه ولی الان میبینم که دیده و خودشو زده به اون راه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز