2777
2789
عنوان

بیچاره شدم آش نخورده ودهن سوخته

688 بازدید | 29 پست

ازیکی ازفامیلامون که همیشه خوشش میادخبربکشه وپخش کنه بدم میادجالبیش اینه خودش هیچ چی ازخودش نمیگه امابهریزودرشت زندگی بقیه کارداره وگیرمیده ازهمه چی سردرمیاره دیشب سراین کارش وفوضولی توزندگی من وپخش کردنش اونقدعصبیم کردکه یبارتوعمرم وضعیت گذاشتم که دوستی که کنارته ممکنه یه دشمنه فضول باشه البته بعدده دقیقه پشیمون شدم پاکش کردم...فرداش دیدم یه خواهرشوهرم به رگباروضعیت گذاشته بلانسبت خریابعضیاروبایدقلاده بشون ببندی وکلی توهین بود تووضعیتاش رفتم پرسیدم چیشده اجی جوابموندادبعدشوهرم عسلویس عین همیشه تماس گرفت حرف زدیم گفتم اجی چرااینجورنوشته گفت اصلاباش حرف نزنیا گفتم چی شده گفت من باشوهرش دعوام شده رفته به زنش گفته زنش هم که خواهرش باشه رفته بکل خونواده منتقل کرده وزنگ زدن ودعوا.اونورشوهرم باخونوادش دعواکرده که دومادش خبرچینی کرده وهمه اتفاقاشونوگفته حالامن ازاین قضیه خبرنداشتم.حالافهمیدین چی شد؟؟اونافکرکردن من وضعیتموبرااوناگذاشتم وخواهرشوهرم دوازده تارگباری بمن وشوهرم که بیشترمنظورش منم فوش وتوهین بسته😑فکرکردن شوهرم بمن گفته منم بااونالج کردم وبشون گفتم فضول☹این باراول نیس همیشه هراتفاق سرمن خوردمیکنن خونوادش اخه چراازخودم نپرسیدن؟شوهرمم میگه اونادیگه خونوادم نیستن اگه بت زنگ زدن جوابشونونده دیگه پسرندارن.هرچی گفتم بعددعواخوابیدتوضیح بده منظورم اونانبودن من بیخبربودم ازهمه چی.اخرش باهم اشتی میکنیدولی بازمنوهی زجرکش میکننا سوتفاهموحل کن من قاطی دعواتون نبودم میگه زیربارنرفتن😑مهم نباشه واست اصلاجوابشونم نده برت میدارم میارمت عسلویه که حسرتمون به دلشون بمونه.تواین وضعم تپش قلب و سردردگرفتم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بدشانس ترین فرد نی نی سایت هم شناخته شد

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا به تو چه ربطی داره 

ولشون کن بابا بیخودی بشینی غصه خواهر شوهرو بخوری 

بذار هر فکری میخواد بکنه بکنه

اتفاقا بعدش میگن چقدر پشت داداشمونه😂

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

خواهش میکنم پروفایل استوری وضعیت متن دار نزارید مگه دعای خوب خز ترین کار ممکنه

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
اره متوجه شدم چیشده.فدای سرت. اصلا سعی نکن خودتو به کسی ثابت کنی.انقدر وضعیت بذاره تا خسته شه.همین‌ ...

نمیدونم خونواده اشتی میکنن ولی بامن رفت وامداکه قطع نمیشن

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
فقط خودم ن استوری میزارم نه وضعیت همه دایورتن رو دمپاییم 😎

منم یبارگذاشتم فقط ها😑😑☹

درکت میکنم خیلی بده سر منم اومده ب خودم میگم بیخیال ولی باز تو دلم یجوری میشم 

من دوس ندارم کسی ازمن کینه به دل بگیره میخام رفع بشه نمیدونم