2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست

اول از خدا بخواه که بهت توفیق بده 

این جمله رو واضح به زبون بیار و از خدا بخواه 

بعد توی گوشیت بادصبا رو نصب کن و اذان هاش رو فعال کن برو ببین از کدوم صدای اذان حس خیلی خوبی میگیری انتخابش کن ماشاالله تنوعش بالاست حتما یه کدومشون حالت رو خیلی خوب می‌کنه انتخابش کن من یه مدت روح الله کاظم زاده رو انتخاب کرده بودن جدیدا مهدی یراحی رو گذاشتم 

بعد وقتی اذان میگه فقط بلند شو 

هر کاری داری بذار کنار 

فقط بلند شو 

مغز ازت پنج ثانیه فرصت میخواد تا یک بهانه برای بلند نشدن برای شروع هر کاری پیدا کنه 

قبل از اینکه پنج ثانیه بگذره از قانون زیر پنج ثانیه استفاده کن و فقط بلند شو 

اون وقت می‌بینی همه چیز داره به زیبایی اتفاق می افته و هیچ چیز کمترین اهمیتی برات نداره و نمیتونه مانعت بشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نه ديگه شما تو دل خودت تصميم ميگيري ٤٠ روز يه كارو مدام تكرار كني حالا وسطش وقفه ميفته ولي بعدش باز ...

نه قبول ندارم تا اونجا که من میدونم میگن چهل روز پشت سر هم 

این پشت سر هم نمیشه 

چون پشت همه ادم عادت میکنه وسطش ضد حال باعث فراموشی اون کار میشه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبول ندارم تا اونجا که من میدونم میگن چهل روز پشت سر هم  این پشت سر هم نمیشه  چون پشت ...

براي من جواب داده 

ديگه يسري چيزا هست كه توو هر كاري محدودت ميكنه نميشه بخاطر اونا از هدف ها دست كشيد 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه قبول ندارم تا اونجا که من میدونم میگن چهل روز پشت سر هم  این پشت سر هم نمیشه  چون پشت ...

طبق کتاب اثر مرکب برای تبدیل شدن یک فعل به یک عادت 21 روز کافی و زیاد هم هست 

اونی که مانع هست بهانه های ماست برای ادامه دادن مسیر که غالب میشن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
براي من جواب داده  ديگه يسري چيزا هست كه توو هر كاري محدودت ميكنه نميشه بخاطر اونا از هدف ها د ...

برای من جواب نداده متاسفانه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
طبق کتاب اثر مرکب برای تبدیل شدن یک فعل به یک عادت 21 روز کافی و زیاد هم هست  اونی که مانع هست ...

چجوری بهانه ها رو کنار بزنیم؟ 

برای من جواب نداده متاسفانه 

ببین من فکر کنم میتونم کمکت کنم ولی وجدانی خودت میخوای که این اتفاق بیفته ؟ با من همکاری می‌کنی ؟ 

چجوری بهانه ها رو کنار بزنیم؟  

من بعد از روان درمانی هام به کمک مشاورم تونستم به سایه های درونی خودم دسترسی پیدا کنم خاطراتی که مجرم بودن و حال امروزم و فعل امروزم و احساس امروزم رو نسبت به وقایع ساختن 

باید دنبال یه اتفاق بد توی گذشته خودت بگردی 

ببین در مورد نماز چه خاطره ای داری که حالت رو بد می‌کنه یا نه فقط برات مقاومت به وجود آورده؟ 

این می‌تونه به رفتار پدر مادر معلم ها خواهر برادر اصرارشون نحوه غلط دعوت کردنشون به نماز دید جامعه یه خاطره بد توی مدرسه که به نماز مربوط میشه یه قضاوت بی جا توی کودکی و هر چیز دیگه مربوط باشه بگرد و اون رو پیدا کن و بهم بگو  

من بعد از روان درمانی هام به کمک مشاورم تونستم به سایه های درونی خودم دسترسی پیدا کنم خاطراتی ...

واقعا چیزی بخواطر نمیارم 

میدونی من یه مشکل دارم نوعی از فراموشی انگاری 

تغریبا اکثر خاطراتمو بیاد نمیارم 

حتی چیزای مربوط ب پارسالمو 

اسم هیچکدوم از معلمام و حتی استاد های دانشگاهم با اینکه فقط یساله ک درسم تموم شده 

همکلاسیام سفرهایی ک رفتم  و...

نمیدونم شاید واقعا چیزی بوده که تو ذهنم ناخوداگاه گریزانم 

واقعا چیزی بخواطر نمیارم  میدونی من یه مشکل دارم نوعی از فراموشی انگاری  تغریبا اکثر خاط ...

یه کم عمیق تر فکر کن یعنی فکر می‌کنی این یه اختلاله که برات پیش اومده یا نه این انتخاب توست که به خاطر نیاری؟ 

میخوای با به خاطر نیاوردن خاطرات چه خوب چه بد خودت رو توی فازی نندازی که مجبور بشی خاطرات بد رو هم به خاطر بیاری یه جوری میخوای فقط پس بزنی؟ 

یه کم عمیق تر فکر کن یعنی فکر می‌کنی این یه اختلاله که برات پیش اومده یا نه این انتخاب توست که به خا ...

ببین من توی زندگیم خیلی سختی ها کشیدم از اعتیاد پدرم و بی پولی و...واقعا سختم بود 

از یه سنی تصمیم گرفتم خاطراتمو فراموش کنم بچگیمو همه چیزو 

اره فراموشم کردم بخدا تا صبحم بشینم چیزی یادم نمیاد 

ولی دیگه خوب و بدم باهم سوختن دیگه نمیتونم این فراموشیه رو کنترل کنم که از اینجا ب بعد یادم بمونه 

هر چند بازم راضی ام حداقلش اینه شاد دارم زندگی میکنم غصه اون موقع ها ب دلم نیست 

ببین من توی زندگیم خیلی سختی ها کشیدم از اعتیاد پدرم و بی پولی و...واقعا سختم بود  از یه سنی ت ...

پس انتخابیه اگر میتونستی خاطرات رو بیاری بالا میتونستیم گفتگو رو خیلی خوب ادامه بدیم ولی اینکه میگی تصمیم گرفتی فراموش کنی از تجربه من خارجه ولی بهت قول میدم با روان درمانی اوکی میشی از نظر هزینه میتونی چند جلسه با یه روانکاو صحبت کنی؟ یه زندگی نرمال و عالی در انتظارت هست کرختی و رکود و بی انگیزگیت برای یه تصمیم که خودت میخوای انجامش بدی و نمیتونی(مثلا همین نماز) نشون از این داره که این شادی فقط یه نقابه که به چهره ت زدی تو داری توی ضمیر ناخودآگاهت همه اتفاق های تلخ رو با خودت حمل می‌کنی بدون اینکه بهشون فکر کنی و اثرش رو روی زندگی امروزت میبینی کاش حرفم رو جدی بگیری من اولین باری که روان درمانی انجام دادم خاطراتی اومد بالا که فکر می‌کردم فراموش کردم ولی نکرده بودم و داشتم حملش میکردم کودکی دوران بسیار مهم زندگی هر آدمه نذار حادثه های کودکیت امروزت رو هم خراب کنه لطفا خودت رو دوست داشته باش و با یه روانکاو صحبت کن 

حرف من صرفا نماز نیست من مطمئنم آنقدر اون حوادث بهت فشار آوردن که فرو رفتی توی گنگی مثل کسی که خبر فوت عزیزش رو بهش میدن و به جای اینکه گریه کنه یا ناراحت بشه گنگ و مبهوت میشه و اگه ولش کنی زندگی عادیش رو میگذرونه اون آدم بی خیال و خوشحال نیست بلکه شدت فشار انقدر زیاد بوده که این گنگ بودن درش رخ داده لطفا ازش سرسری عبور نکن

پس انتخابیه اگر میتونستی خاطرات رو بیاری بالا میتونستیم گفتگو رو خیلی خوب ادامه بدیم ولی اینکه میگی ...

حرفت درست میدونم که یجای کارم میلنگه اما حقیقت اینه که نمیتونم مراجعه کنم همسرم طلبه اس شرایط مالی مون طوری نیست که منو پوشش بده برای خیلی کار ها خانواده همسرم هم هیچگونه حمایتی ندارن حتی مراسماتمونم نیومدن 

الان یساله که یه لباس بیرون نخریدم 

کاش توان مالی زندگی ادما رو مشخص نمیکرد 

حرفت درست میدونم که یجای کارم میلنگه اما حقیقت اینه که نمیتونم مراجعه کنم همسرم طلبه اس شرایط مالی م ...

میخوای بیشتر با هم صحبت کنیم؟ درخواست دوستی دادم قبول کن لطفاً