2777
2789
عنوان

نماز

166 بازدید | 28 پست

چه جوری عادت کنم به همیشه نماز خوندن 

تروخدا کمکم کنین

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

٤٠ روز ي كارو تكرار كني ميشه عادت 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٤٠ روز ي كارو تكرار كني ميشه عادت 

وسطش ادم پریود میشه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

اطرافیانم نماز نمیخونن ذوم نمیشه جلوشون بخونم 

خدا جونن خودت کمکم کن

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
وسطش ادم پریود میشه 

در ماه يبار پريود ميشين ديگه اونم ٦.٧ روزه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ممنونم از کمکاتون خانم گلا به حاجتتون برسین ایشالله

اطرافیانم نماز نمیخونن ذوم نمیشه جلوشون بخونم  خدا جونن خودت کمکم کن

منم خوابگاه بعضی از هم اتاقیام نمیخوندن، من میخوندم تشویق میشدن بخونن با حداقل اون موقع که نماز میخوندم احترام میذاشتن و صدا نمیکردن، اتفاقا روتون بشه و انجام بدید😊

در ماه يبار پريود ميشين ديگه اونم ٦.٧ روزه 

خو فک کن روز اول پاکی شروع کنی 

تا سه هفته بعد میشه خوند بعد هفت روز وقفه میوفته 

هیچوقت چهل روز نمیشه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
خو فک کن روز اول پاکی شروع کنی  تا سه هفته بعد میشه خوند بعد هفت روز وقفه میوفته  هیچوقت ...

نه ديگه شما تو دل خودت تصميم ميگيري ٤٠ روز يه كارو مدام تكرار كني

حالا وسطش وقفه ميفته ولي بعدش باز ميتوني ادامه بدي بشه ٤٠ روز 

البته اين ب علاقه و اراده هم بستگي داره