2777
2789
عنوان

ینییییییی چیییییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 48 پست
فک کنم چون من همش حس میکنم بهتر از اینم هس😂😂😐 ولی عمیق که نگا میکنم با اینکه یکم مشکل داریم ولی ...

لعنتی جمله اولت درستههههه😬😂

شما چند وقته باهم هستید؟

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
۲۹ پری شدم حالا خودت حساب کن من بلد نیستم 😂 قبلا خیلی دوسشداشتم ولی بعد یه بحثایی حس میکنم اصلا ای ...

چند سالته؟ مشخصه که هنوز به سن ثبات نرسیدی، الان ازدواج نکن، چون در سن تغییری و ایده آل هات هنوز مشخص نیست، بذار یکم سنت بره بالاتر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم کات کن تموم.. الان هنوز دیر نشده بعدا وارد ازدواج و رابطه ی جدی بشین کار از کار میگذره و دیگه خیلی سخته.. الان هنوز فرصت داری به حست اعتماد کن و جدا شو.. پشیمونی بعدا هیچ فایده ای نداره هم. خودت گناه داری هم اون.. دوتاتون میتونید با آدمایی که بیشتر لیاقتتون رو دارن زندگی رو شریک شید

لعنتی جمله اولت درستههههه😬😂 شما چند وقته باهم هستید؟

یکسال ولی 4 سال دیگه میخایم نامزد کنیم😂😂😐

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
تو سه سال یعنی فکر نکردی🤔

زمان ادمهارو بهت ثابت میکنه و ممکنه ی چیزی ببینی یا یه حرفی بشنوی تمام باورهات نسبت ب شخص مقابل ب هم بریزه ممکنه اخلاقای اون شخص عوض بشه و این برات قابل تحمل نیست فک کنم منظورمو متوجه شده باشید 

خب عزیزم کات کن تموم.. الان هنوز دیر نشده بعدا وارد ازدواج و رابطه ی جدی بشین کار از کار میگذره و دی ...

اخه کات ک ب این سادگیا نیست حالا ک ب خونوادشم گفته اونا هم پسندیدن شدید من همه چیو نمیتونم راحت بهم بزنم

چند سالته؟ مشخصه که هنوز به سن ثبات نرسیدی، الان ازدواج نکن، چون در سن تغییری و ایده آل هات هنوز مشخ ...

۲۲ 

خب پس بیشتر از این جلو نرو  با خانواده ات مطرح کن و ازشون بخواه فعلا وارد مرحله عقد و عروسی نش ...

مادرم همششش میگه نکن حیف میشی نکننن😂

خدا بهت صبر ایوب بده خیلی دوران سختیه 

اره همین یه سالشم دهنمون صاف شده تو کامل درکم میکنی سه سال که خیلیه حالا پنج سالللللل😭😭😭

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
اره همین یه سالشم دهنمون صاف شده تو کامل درکم میکنی سه سال که خیلیه حالا پنج سالللللل😭😭😭

والا تو این دوره زمونه ک روابط ب ماه هم نمیرسه ماهایی ک ب سال میرسونیمش خیلی هنر کردیم بخدا با این همه سو تفاهم و مشکل و بدبختی و ....