بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب عزیزم کات کن تموم.. الان هنوز دیر نشده بعدا وارد ازدواج و رابطه ی جدی بشین کار از کار میگذره و دیگه خیلی سخته.. الان هنوز فرصت داری به حست اعتماد کن و جدا شو.. پشیمونی بعدا هیچ فایده ای نداره هم. خودت گناه داری هم اون.. دوتاتون میتونید با آدمایی که بیشتر لیاقتتون رو دارن زندگی رو شریک شید
لعنتی جمله اولت درستههههه😬😂 شما چند وقته باهم هستید؟
یکسال ولی 4 سال دیگه میخایم نامزد کنیم😂😂😐
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
زمان ادمهارو بهت ثابت میکنه و ممکنه ی چیزی ببینی یا یه حرفی بشنوی تمام باورهات نسبت ب شخص مقابل ب هم بریزه ممکنه اخلاقای اون شخص عوض بشه و این برات قابل تحمل نیست فک کنم منظورمو متوجه شده باشید
donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
اره همین یه سالشم دهنمون صاف شده تو کامل درکم میکنی سه سال که خیلیه حالا پنج سالللللل😭😭😭
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
دو سه سالی صبر کن ، برو دنبال خود شناسی، حتی برو مشاوره و آزمون شخصیت سنجی بده، خصوصیات و تیپ شخصیتی خودت رو بهتر میشناسی و بر حسب اون میتونی تصمیمات بهتری بگیری،