2777
2789
عنوان

قهر کنم؟

140 بازدید | 14 پست

همسرم دیشب گفته بود میاد خونمون ولی الان فهمیدم رفته خونه‌ی خواهرش و منم اصلا در جریان نذاشته دیگه جوابه خداحافظشم ندادم

تو همین چند روز حس کم اهمیت بودن بهم دست داده

قهر کنم‌ جوابشو ندم یا کم‌محلی؟

اه نمیدونم اون یه جوری شده یا من الکی حساس شدم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت میاد خونتون؟مگه همسرت جدا زندگی میکنه تو جدا؟

عقدین؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

الان میان میگن حق با توئه قهر کن .... نه عزیزم قهر نکن بشین باهاش صحبت کن علت ناراحتیتو با کمال ارامش بهش بگو سر هرچیزی قهر نکن با حرف زدن حلش کن وگرنه قهر عادی میشه براتون

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ی جمله بهش بگو عزیزم لطفا دفعه ی بعد خواستی جایی بری با من هماهنگ‌کن نگران نشم 

احساس میکنم اینجوری کوچیک شدم

مشکلم این نیس که رفته و نگفته

گفته بود میاد خونمون و الان اونجاست

الان میان میگن حق با توئه قهر کن .... نه عزیزم قهر نکن بشین باهاش صحبت کن علت ناراحتیتو با کمال ارام ...

منم تا حالا قهر نکردم ولی فک میکنم اگه با هر چیزی راحت کنار نمیومدم اینجوری نمیکرد که به من بگه میام پیشت بعد بره اونجا😐

منم تا حالا قهر نکردم ولی فک میکنم اگه با هر چیزی راحت کنار نمیومدم اینجوری نمیکرد که به من بگه میام ...

شاید مشکلی پیش اومد که رفت عزیزم شاید کاری داشتن . بشین باهاش صحبت کن بگو اگه مشکلی پیش اوند که مجبور شدی نیای پیش من حتما بهم بگو 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
احساس میکنم اینجوری کوچیک شدم مشکلم این نیس که رفته و نگفته گفته بود میاد خونمون و الان اونجاست

عزیزم اول زندگیتونه از هم شناخت ندارید دوتاتون بی تجربه اید این چیزا واسه همه عادیه ... مرد مثل خمیربازی میمونه اگه تونستی اول زندگی شکلش بدی دادی اگر نتونی تا ثریا کج رود ... چجوری میتونی شکل بدی؟ باز زبون خوش و با سیاست وقتی قهر کنی دو تا چیز میفهمه یکی اینکه رو اون قضیه ضعف داری و بازم تکرار خواهد کرد قول میدم بهت دوم اینکه دیدش نسبت بهت عوض میشه چون بجای اینکه با مهربونی ازش بخوای قهر کردی باهاش و ازت دور میشه و طرف همون خواهرش میره سخت نگیر زندگی رو از زبونت خوب استفاده کن

عزیزم اول زندگیتونه از هم شناخت ندارید دوتاتون بی تجربه اید این چیزا واسه همه عادیه ... مرد مثل خمیر ...

اگه قهرم نکنم دیگه بی محلی حتما میکنم با اینکه گفته بودم تو خونه حوصلم سر رفته و خسته شدم بازم رفته اونجا😒

انقد ازش ناراحتم اصلا نپرسیدم چرا رفته☹

حتما اول ازش بپرس . شوهر منم گاهی میشد زنگ میزد میگفت ۵دقیقه دیگه خونم بعد میدیدی نیم ساعت ازش خبری نیست ازش میپرسیدم میگفت خونه برادرم بودم داشتم مثلا تختشونو جابه جا میکردم یا ...