2777
2789
عنوان

چی گذشت تا گذشت🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 30039 بازدید | 7264 پست
😂😂😂 از نو گوش کنم🤦🏻‍♀ گشنمه🥺 ببینم چی پیدا میکنم از دیشب هیچ. نخوردم گشنههههه

اوخى خو پاشو ديشبم گشنه بودى

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
😂😂😂😂 تو تاپیکای قدیمی جمع شیم تا نره داغ ترینا شاید حسودای ملامینی ندیدن ...

ها اره اینجا داغترینا نمرع

ولی بازم ممکنه وقتی بروز میشه گزارش بزنن🤕🤕🤕

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیکنم تا بسوزی😶😶😶😐😐😐😐😂😂😂😂 قورمه سبزی🤕🤕🤕🤒🤒🤒🤒😢😢😢😢

تو سوختی ک الان🙄

تففففففف

شرحه شرحه شه شکمت ک قورمه سبزی میبینه😑🔪

ما ابگوشت🥺

نوش جونت 😑🔪

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

برا منكع هيچى همشون سيا بازيه😏 اصن استفاده نكن پُرگل حرمت داره😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ارع ارع الان میپاشم جدیدا زیادی گشاد شدم😐

منم سخت درگيره اين بيمارى خانمان براندازم

خدا خودش رحم كن  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ها اره اینجا داغترینا نمرع ولی بازم ممکنه وقتی بروز میشه گزارش بزنن🤕🤕🤕

ارع میزنن

کرم دارن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 ...

ولا اين عنتر بازيا چيه☹️

منم سخت درگيره اين بيمارى خانمان براندازم خدا خودش رحم كن    

ی مشت خل و چل گشادیم😑

رحم کنه

تو سوختی ک الان🙄 تففففففف شرحه شرحه شه شکمت ک قورمه سبزی میبینه😑🔪 ما ابگوشت🥺 نوش جونت 😑

...

نه من نسوزختم

ولی بوی سوختگی میاد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

قورمه سبزی ندوستم😶😶😶😶😶😶😶😷😷😷😷😷🤐🤐🤐🤐🤐😬😬😬😬😬🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕😵😵😵😵😵😵😭😭😭😭😭😭

@pariyajoooon  

@طناننننننن  

@جذاب_تو_دلی  

@khodaya_mer30  

کوجایید

ارع میزنن کرم دارن

نزنن ناموسا 

خواستم یه تاپیک دیگه رو باز کنم یه کم شادوشنگول باشع

ولی دلم نیومد دوستشون داشتم گفتم میترکونن  

نه من نسوزختم ولی بوی سوختگی میاد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

بوی سوختگی از من و تو نیس😁😁😁😅🤣🤣🤣🤣🤣

من عاشقشم

فلنی😘

بوس بت🙄❤🐥