2777
2789
عنوان

چی گذشت تا گذشت🙂🙃

30075 بازدید | 7264 پست

روزی همه ی زخم های زندگی خوب میشه

اما رفتار بعضی از آدما هیچ وقت از ذهنت پاک نمیشه

شاید اون رفتار از نظر خیلیا بد نباشه ولی فقط

خود تویی که میفهمی چقدر بخاطره رفتارش

داغون شدی

بعضی اوقات باید سکوت کنی و فقط بخاطر

خودت پیگیر چیزی نشی

هیچ یادت نمیره که چی بهت گذشت تا گذشت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الآن شبه؟🥴🥴

نه ولی ریپلای داشتم اونجا

من الان میمیرم از فضولی  

@برفا22    

@آرش_مسیح  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶😶😶😶😶

آوارع شدیم دوبارع  

@830pargol     @هلناطلا     @برفا22     @داغوووووون   & ...

بیا نی نی یار تگ کن اون و برگردونه قفلش کنم 😑

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
نه ولی ریپلای داشتم اونجا من الان میمیرم از فضولی    

وا تاپیک پرگل رو گفتی الان دیدم ترکیده😕

خدا لعنتشون کنه عقده ای ها رو

منم ریپلای داشتم،چقدر پست و حقیرن که نمیتونن جمع شدن چند تا دوست رو دور هم ببینن.

بیا نی نی یار تگ کن اون و برگردونه قفلش کنم 😑

برگرده بازم میترکه سریع

@نی_نی_یار_3  

نی نی یار بیا رسیدگی کن خصوصی هم چک کنید لطفا

وا تاپیک پرگل رو گفتی الان دیدم ترکیده😕 خدا لعنتشون کنه عقده ای ها رو منم ریپلای داشتم،چقدر پست و ...

پس کجا رو گفتم؟  

والا بخدا ... مثلا ما به عنوان دختر تو این مملک چه تفریحی میتونیم داشته باشیم؟ تازع کرونا هم هست ....

یه اینجا رو هم میخوان ازمون بگیرن😑😑😑😑

@دخی_شیطوون     @twinkelgirl     @eshqbpayanm     @سانسوریام ...

سلام اره نتونستم پياماتونو ببينم  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ای بابا چرااا همچین میکنن میخواستم حالا سر فرصت بیام همشوبخونم😞

من دیگه میترسمم خودمم تعلیق شم  

سلام اره نتونستم پياماتونو ببينم    

روانی ان روانییییییییییی