2777
2789
عنوان

چی گذشت تا گذشت🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 30039 بازدید | 7264 پست
نیکی حال روحیم بدع

چرااااا ؟؟امید داشتع باش  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام جگرو زير آهنگا😟👿 نظرت؟؟؟؟😄

😂😂😂😂😂😂

نمدونم تو‌خواب همه رو شنیدم😐

صبح پاشدم وویس جلسه چهار فیزیک پلی بود😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

س مخفف چیع؟😶😶😶😐😐😐😐😂😂😂😂

سلام الله عليها

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نیکی حال روحیم بدع

چی شده 🥺

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
🙄🙄🤣 دیونه ها چی گفتم مگه

خیلی نورانی بود جملت😶😶😶😐😐😐😐😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

🤣🤣🤣 من اصلا (ص) اینو دوست دارم

خنگولى اين برا مرداس

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خفن بود ديگع😅

ما اینیم دیگه

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😂😂😂😂😂😂 نمدونم تو‌خواب همه رو شنیدم😐 صبح پاشدم وویس جلسه چهار فیزیک پلی بود😐

و من الله توفيق😅

ما اینیم دیگه

بيا برو تو كيوووووووووووووووووووچه😶

غلط كردم😶😶😶😶😶😶😶♥️

سلام الله عليها

حالا اصلا چ فرقی دارع س یا ع😐😐😐😐

دیشب میخواستم خودم بزنم دیدم نمیشه دو تا تاپیکم ترکیده این بار خودم میترکمم الان هم خیلی بهم فشار ا ...

😂😂😂😂

تو تاپیکای قدیمی جمع شیم تا نره داغ ترینا شاید حسودای ملامینی ندیدن ...

و من الله توفيق😅

😂😂😂

از نو گوش کنم🤦🏻‍♀

گشنمه🥺

ببینم چی پیدا میکنم

از دیشب هیچ. نخوردم

گشنههههه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نکن تا جونت دراد😑 گشنمع ناهار چی دارین مرضی ای دارم خوشملع قتدک من کجایع🙄🙄🙄 @ماه_تنها ...

نمیکنم تا بسوزی😶😶😶😐😐😐😐😂😂😂😂

قورمه سبزی🤕🤕🤕🤒🤒🤒🤒😢😢😢😢

حالا اصلا چ فرقی دارع س یا ع😐😐😐😐

برا منكع هيچى

همشون سيا بازيه😏

اصن استفاده نكن پُرگل حرمت داره😐