2777
2789
عنوان

دعای حاجت روایی بی بر و برگشت..

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 66 پست
اهان یادم اومد.هفته پیش خوندم  ولی ...

انشاءالله به همین وقت اذان حاجت روابشی🌷

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم موسسه فراروان ، خیابان نصرت 

ع یزم‌توروخدا ببخش اذیتت میکنم‌برای اون تکنیک‌ک‌گفتی 

۵۵بار بنویسم( همسرم خیلی مهربونه و دوستم داره و با یه دسته گل میاد تو و ازم عدر خواهی میکنه)

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....
تا ۴۰ روز روزی یه بار با وضو حمد می خونی با معنی 

مرسی عزیزم حتما انجام میدم

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....
انشاءالله به همین وقت اذان حاجت روابشی🌷

ممنون عزبزم انشالله شماهم

ع یزم‌توروخدا ببخش اذیتت میکنم‌برای اون تکنیک‌ک‌گفتی  ۵۵بار بنویسم( همسرم خیلی مهربونه و دوستم ...

آره اینم خوبه 

عشقم من دیروز یکی دلمو شکست اون هفت بار آیه ممتحنه و اون ذکر 12 مرتبه رو به جا اوردم ، شاید به دوساعت نکشید اس داد حق با تو بود ببخشید 

همه رو امتحان کن در رحمت بازه

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
آره اینم خوبه  عشقم من دیروز یکی دلمو شکست اون هفت بار آیه ممتحنه و اون ذکر 12 مرتبه رو به جا ...

چشم حتما انجام میدم.شماهم دعام کنید ممنون