2777
2789
عنوان

دعای حاجت روایی بی بر و برگشت..

871 بازدید | 66 پست

سللم خانوما خوبید گره افتاده ب زندگیم..نمیدونم چیکار کنم بریدم بخدااا....نماز امام جواد.یس برای بد وارث و بی وارث.صلوات برای شهید ابراهیم هادی.یس برای شهید سامانلو.دعای توسل .زیارت عاشورا همه چیز خوندم ولی خدا دستمو‌نمیگیره .توروخدا شما بگید چیکار کنم چه نذر و ذکری بخونم حل شه مشکلم.بخداوندی خدا خسته ام....

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قران روختم کن بیست روزه معنیشو بخونونه عربیشو واینکه با صدای بلند جوری گوشت صداتو بشنوه بخون انشالله حاحت رواشی

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

تاپیک اخر منم بیاین اگه میشه

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

سلام دعای مقاتل بن سلیمان بخون.. اگرحاجت رواشدی حتمابرای منم دعاکن🌹🌹

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    

عزيزم انشاالله به آرزوتون ميرسيد و گره مشكلاتتون باز ميشه

اميدتونو از دست نديد. با توكل و يقين زياد قطعا حاجتتون برآورده ميشه

گاهي شايد خدا ميخواد بهترشو بهتون بده. اصلا شايد زمان مناسبش نرسيده پس بهتره بيتابي نكنيد چون از حكمت و مصلحت خدا كسي خبر نداره

ذكر يونسيه رو شنيدم. بزنيد تو گوگل بهتون ميگه چطوريه

براتون آرزو ميكنم تا به خواسته دلتون برسيد اما با خوشي و سلامتي همرا با مصلحت خدا

من مشکلم اینکه پدرم با شوهرم آشتی کنند چه دعایی بخونم بنظرت؟؟؟

عزیزم چند روز پیش دیدم یکی تاپیک زده بود با دعای جذب 5 *55 روز دوم ناباورانه شوهرش با خانوادش آشتی کردن منم جواب گرفتم از این روش، بلدی؟ نت سرچ کن

5 روز روزی 55 بار خواستتو بنویس ، تو نت دقیق بخون

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم