2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا همون آب کرفس خوردی عزیزم چند روز از من تازه کمی بالا رفته 

اره اب کرفس خوردم تخم مرغم کم استفاده کردم من جسته و گریخته کرفس میخرم اب میگیرم نظم خاصی نداشتم تو خوردن اما اگه شروع کنی به خوردنش تغییرات مثبت رو میبینی خیلی زود

ببخشید دیگه برنگشت ؟

نه خیای اومد پایین یعنی نرمال شد 5ماه پیش ازمایش دادم خداروشکر نرمال بود بعدش رفتم باشگاه وزنمو 15 کیلو کم کردم الان دیگه خیالم راحت تره تخم مرغ هم ممو بیش میخورم اب کرفس هم همین طور به نظرم اگه پرخوری کنم و باز کم تحرک باشم بازم ممکنه بالا بره

من نه رژیم ندارم ورزشم نمیکنم ولی چکار کنم ارثیه دکتر گفت رعایت هم کنی این چربی خون همیشه باهاته فقط ...

یعنی اگر پدر یا مادر چربی داشته باشند و ما هم چربی بگیریم دیگه نمیشه پایین آوردش؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
بله خیلی مهمه انشاالله همیشه سلامت باشین وای اب کرفس بدون تحرک هم بسیار پایین میاره چربی رو

سلام عزیزم میشه بگید آب کرفس رو چطور گرفتید با آبمیوه گیر یا اونو پختید و آبش رو گرفتید ؟