2777
2789
چن ماه پیش مال منم 200و خورده ای بود یکم رژیم میگیرم بعدش خسته میشم 

جالبه اعصابت که خراب بشه یا دچار فشار عصبی بشی سریع میره بالا

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون تری گلیسریدت ۸۰۰بوده؟؟؟یا کلسترول .

برا من.تریگلیسیرید

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
رژیم داری؟ ورزش میکنی؟ چن وقته؟ 😓ببخشید سوالم زیاد شد

من داشتم اول تیر ماه  حالا خداروشکر خوبم     من با رزیم بعد هر غذا نیم ساعت پیاده روی کردم چند کیلوویییی اگ میخوای شماره دکترمو بدم برات رزیمی  اوکی کنه

من نه رژیم ندارم ورزشم نمیکنم ولی چکار کنم ارثیه دکتر گفت رعایت هم کنی این چربی خون همیشه باهاته فقط ...

چربی من بعد زایمانم شروع شد منم رژیم کامل ندارم ورزشم یه هفته انجام میدم یکماه انجام نمیدم مال من ارثی نیست من استراحتی بودم بعد زایمان هم کم شیر مصرف یکسری غذا ها این بالا رو سرم اورد

کلستزول خطری تره .منم تری بالاس .تیروییدم کم کاره .اضافه وزن ده تا دارم دکتر به شما چی گفت؟عددشو که ...

خیلی تعجب کرد تو سن کم انقد زیاده ولی بعد که فهمید ارثیه هیچی نگفت فقط گفت باید قرصامو همیشه بخورم

...