2777
2789
عنوان

جنین پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 33 پست
اگه خودتم دختر داشتی همین طرزفکررو داشتی؟نگو نه که دروغه.هیچکس ازپسر بدش نمیاد کهمن بدم بیاد.خدا کنه ...

من اصلا طعنه و کنایه نزدم فقط گفتم چرا دنبال پسر هستین مگه دختر چی کم داره من خودم عاشق دخترم و از خدا دختر میخوام..شما فقط دنبال اینی ببینی بقیه چی میگن بعد بگی دلتو شکستن نه خانم من اصلا قصدم دل شکستن نبود دل شما زیادی حساسه..اگرم ناخواسته باعث ناراحتیت شدم عذرخواهی میکنم درضمن حرف دهنتم بفهم موقع حرف زدنت وگرنه جور دیگه جواب میدم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برو بابا دلت خوشه نه به معذرت خواهیت نه به تهدیدت.خیلی ترسیدم.

معذرت رو بخاطر این گفتم چون واقعا قصدم دل شکستن نبود تهدید نکردم فقط گفتم حرف دهنتو بفهم هنوزم میگم هرجور با من حرف بزنی همونجور جوابم میگیری با هرکسی در حد خودش حرف میزنم اوکی؟شبخوش

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞