2789
عنوان

جنین پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 33 پست
بابا چندبار میزاری این تاپیکو ضربان قلبش به دختر میخوره چقدر دنبال پسرین شما ایش

متاسفانه من حتی تو نوشته هاش هم استرس و نگرانی احساس میکنم!!!!

انگار هر طور شده دوست داره یکی بیاد بهش بگه پسره 

امیدوارم بشه اونی که دوست داره ولی جای تاسف داره این حجم از تشویش😞😞😞

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
دخترم سمت راسته   عزیزم امیدوارم هرچی دوست داری باشه  ولی واقعا به علائم توجه نکن چ ...

عزیزم شما سنگین شدی؟ روحیت چطوره؟ من هفته سی ام حس میکنم حسابی سنگین شدم

خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا براتون متاسفم بعضی ها احساس دارن .دعا میکنن بعضیاهم مثل شما......من نتم ضعیفه واسه اینه چندبار ...

دعا کنم پسر بشه؟؟؟😐😐😐دختر چشه ؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
عزیزم شما سنگین شدی؟ روحیت چطوره؟ من هفته سی ام حس میکنم حسابی سنگین شدم

من ۲۹ هفته و دو روزم ، سنگین که خب بله شدم ولی بیشتر پادرد و کمر درد اذیتم میکنه

تاریخ زایمانت تو فرودینِ ؟

متاسفانه من حتی تو نوشته هاش هم استرس و نگرانی احساس میکنم!!!! انگار هر طور شده دوست داره ...

از اون خانمای پسر دوسته انگار که پسر بیاره حتماً مدال افتخار میدن دیگه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

هوووف یه نگاه به تاپیکات انداختم سرم گیج رفت

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دعا کنم پسر بشه؟؟؟😐😐😐دختر چشه ؟

من هیچ احتیاجی به دعای شما ندارم تاخدارو دارم .این سوال هاهم فقط از سر نگرانی که درک وتوضیحش واسه شما سخته خیلی مونده به درک اینطور حال وروزی برسید.فقط جای تاسف داره همین.

از اون خانمای پسر دوسته انگار که پسر بیاره حتماً مدال افتخار میدن دیگه

واقعا دیگه میگم هیچی نگم نمیشه.ربطی به مدال نداره.دوتا دختر دارم واسم اندازه تمام قهرمانی های دنیا می ارزن.لابد خودتون یاپسردارید خیالتون راحته یا ندارید عقدشو دارید.

من هیچ احتیاجی به دعای شما ندارم تاخدارو دارم .این سوال هاهم فقط از سر نگرانی که درک وتوضیحش واسه شم ...

منم عمرا دعا کنم برا خودت متأسف باش 

واقعا دیگه میگم هیچی نگم نمیشه.ربطی به مدال نداره.دوتا دختر دارم واسم اندازه تمام قهرمانی های دنیا م ...

اتفاقا پسر دارم 😊😊همونه چون دوتا دختر داری میترسی اینم دختر بشه اینهمه تاپیکات معلومه

اتفاقا پسر دارم 😊😊همونه چون دوتا دختر داری میترسی اینم دختر بشه اینهمه تاپیکات معلومه

آره خدارو خوش نمیاد به جای دلداری دادن وتجربه دادن دل بشکنی.خدایا به هرکسی اندازه عقیدش بده دل شکستن هنر نیست.چندوقته دارم تاپیک میدم تاپیک دیگرون روخوندم ولی هیچ یک مثل شما نبودن.حال بدمو با تاپیک هاتون بدتر کردید متاسفم همین دیگه جوابتون نمیدم.

آره خدارو خوش نمیاد به جای دلداری دادن وتجربه دادن دل بشکنی.خدایا به هرکسی اندازه عقیدش بده دل شکستن ...

تاپیکای من چرا باید حال شمارو بد کنه؟؟من دل کسی رو نشکستم ولی ناراحت میشم که میبینم خانما انقدر دنبال پسرن هرطور دوس داری فکر کن امیدوارم هرچه به صلاحته بشه شبخوش

من دل کسی رو نشکستم ولی ناراحت میشم که میبینم خانما انقدر دنبال پسرن هرطور دوس داری فکر کن امیدوارم ...

اگه خودتم دختر داشتی همین طرزفکررو داشتی؟نگو نه که دروغه.هیچکس ازپسر بدش نمیاد کهمن بدم بیاد.خدا کنه هرکی به تیکه وطعنه دل کسی رو میشکنه خدا دلش رو بشکنه.به حق حضرت فاطمه.بغض گلو مو گرفته واقعا عقده ای هستید.