2789
عنوان

جنین پسر

391 بازدید | 33 پست

سلام خانوما.جنین پسر آیا درسمت راست هستش؟قسمت پهلو؟مال من سمت راستم نزدیک پهلوم تکون میخوره.میشه ضربان قلب پسرتون روبگید.واینکه بین شما کسی هست که سونو ان تی بهش جنسیت رونگفته باشه ولی پسر باشه اونم باضربان قلب بالا۱۶۰.کسی هست بااین شرایط بچش پسر باشه.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بابا چندبار میزاری این تاپیکو ضربان قلبش به دختر میخوره چقدر دنبال پسرین شما ایش

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
بابا چندبار میزاری این تاپیکو ضربان قلبش به دختر میخوره چقدر دنبال پسرین شما ایش

واقعا براتون متاسفم بعضی ها احساس دارن .دعا میکنن بعضیاهم مثل شما......من نتم ضعیفه واسه اینه چندبار گذاشتم تاپیکو نشد.