2777
2789
عنوان

خانوما بیاین مشاوره بدین

115 بازدید | 24 پست

تورو خدا میشه کمکم کنین با عشقم خیلی خانومانه رفتار کنم و بچه بازی نکنم آخه هرکاری میکنم میگه بچه بازیه تورو خدا بگین چیکار کنم که کمتر زنگ بزنم و یا پیام بدم ؟تورو خدا کمکم کنین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چند سالته

۲۳😰😰

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اطلاعاتی راجع ب رابطه ندارم واقعا عزیزم  ببخشین بی ربطه ولی شما دامپزشکین ؟ من دنبال یه دام ...

اره عزیزم دامپزشکم واسه چه کاری ؟

بنظرم داره ازت الکی ایرادمیگیره

یکباردرمیون زنگ بزن یه بارتویه باراون

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
بنظرم داره ازت الکی ایرادمیگیره یکباردرمیون زنگ بزن یه بارتویه باراون

نمیدونم ولا ولی راس میگع خودمم قبول دارم بیش ازحد اذیت میکنم مثلا امروز گفتم چرا پیام نمیدی بهم گفت حرفامون تکراری شده خب الان من چجور رفتار کنم ؟

اره عزیزم دامپزشکم واسه چه کاری ؟

یه کره اسب داریم درباره اون چندتا سوال داشتم 

امپول دادن نمیتونیم تزریق کنیم خیلی چموشه و تا الانم نتوتستیم دهن بند و سربند بزنیم 

اصلا نمیزاره داشت خودشو میکشت 🤦🏻‍♀️

میخوام ببینم برا مشکلش جز اون داروی تزریقی ک دادن میشه خوراکی جایگزین کرد 

یه کره اسب داریم درباره اون چندتا سوال داشتم  امپول دادن نمیتونیم تزریق کنیم خیلی چموشه و تا ا ...

عزیزم من فعلا دانشجوم وایسا میپرسم جواب نمیده 

کاردانی دام؟

دکتری

عزیزم من فعلا دانشجوم وایسا میپرسم جواب نمیده 

اگر تو اساتیدتون کسیو میشناسین ک خ وارد و باتجربه باشه ک مثلا پیج اینستا یا راه ارتباطی خاصی داشته باشن ممنون میشم معرفی کنین ❤

عزیزم ۲۳ سالته راضی هستی وضعیت بازار کارش خوبه

اره فدات راضیم هنوز دانشجوم