_hanaii_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 280 عنوان به نظرتون؟؟؟؟ 119 بازدید | 12 پست به نظرتون بین کرمای BB کدوم مارکش خوبه ؟؟برای پوستای چرب و. اکنه دار ضد افتابم داشته باشه😊😊😊دبل ورش/گارنیر /لورال/استی لادر .... مارک هایی هست که تعریف میکنن نظر شما چیه؟ واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن 1399/11/15 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_hanaii_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 280 چنقده سخت😐 😂 واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن
خورشید_ماه عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1166 این مارک هایی که گفتین نسبت بهشون شناختی ندارم. ولی بی بی کرم شرکتی که کار می کنم هم ضدچروک، پرایمر، ضدآفتاب، کرم پودر و کانسیلر هست.ضدآفتابش اس می اف پنجاه که عالیه. مناسب برای پوست های جوش،ساز هم هس.بعد دو نوع داریم روشن و تیره.
_hanaii_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 280 این مارک هایی که گفتین نسبت بهشون شناختی ندارم. ولی بی بی کرم شرکتی که کار می کنم هم ضدچروک، پرایمر ... مرسی از اطلاعاتتون❤ واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8853 میشه بدونم دنبال چه مزیتی هستی که بی بی کرم میخوای بزنی؟ خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
_hanaii_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 280 میشه بدونم دنبال چه مزیتی هستی که بی بی کرم میخوای بزنی؟ ضد افتاب و محافظ پوست یه ذره رنگم داشته باشه که صورتو یک دست کنه چون از کرم پودر استفاده میکنم صورتم وضعیت اکنه ش بدتر میشه. واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8853 ضد افتاب و محافظ پوست یه ذره رنگم داشته باشه که صورتو یک دست کنه چون از کرم پودر استفاده میکنم ... اگه آکنه و جوش داری بهترین برند برات اکتی پوره خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
_hanaii_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 280 اگه آکنه و جوش داری بهترین برند برات اکتی پوره اها ممنون واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن
_hanaii_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 280 اگه آکنه و جوش داری بهترین برند برات اکتی پوره برای مصرف روزانست دیگ درسته؟ میشه به جای کرم پودر استفاده کنم واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن
مانیا35 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 8853 برای مصرف روزانست دیگ درسته؟ میشه به جای کرم پودر استفاده کنم بله هم سبکه هم کاور خوبی داره هم ضد جوش خیلی خوبیه. هیچکس ندیدم ازش راضی نباشه. خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن