2777
2789
عنوان

با شاگردم دعوا کردم

165 بازدید | 12 پست

من پنج جلسه قرار بود درس بدهم پانصد هزار تومان

شاگردم یک جلسه خودش آمد

و جلسه ی بعدی هم با دوستش آمد سه ساعت و سه ساعت دو جلسه محسوب می شد گیر داد که باید یک جلسه رو برای من و یک جلسه رو برای دوستم حساب کنی

و جلسه ی بعدی هم از سه شنبه بهش پیام دادم شنبه کلاس بیا خواند اصلا محل نداد گفتم نیای جلسه ت حذف میشه گفت نه من نگفتم میام شما وقت اضافه تون رو می خواستی من بیام و... در حالی که اگه شعور داشت به جای جمعه شب ساعت یازده و دوازده شب همون سه شنبه پیام می داد من نمیام شما به شاگرد دیگه تون بگید بیاد طبق قانون کانونی که درس می دهم باید چهار جلسه می شد این ها گیر دادند دو جلسه است چون خیلی آزارم می داد گفتم دیگه نیا و اون جلسه که با دوستت آمدی و اون جلسه که نیامدی رو یک جلسه حساب می کنم دویست می دهم شروع کرد به نه من دو جلسه بیشتر نیامدم و... منم گفتم از معاون کانون می پرسم هر چقدر گفت پولت رو می دهم گفت نه و.. من از معاون کانون پرسیدم گفت صد نهایت دویست بده بهش ولش کن

منم گفتم معاون کانون گفته صد نهایت دویست بدهم شماره کارت بده من همون سیصد رو می دهم

الان می گه نه شما لحن بد بود و... بابام میاد کانون و...

منم گفتم هیچ غلطی نمی توانی بکنی برو حضوری هر چی خواستی بگو اون دوستت هم پول یک جلسه رو داده باید پول دو جلسه رو می داده

به نظرتون فردا می ره کانون یا نه

اگه بره چی میشه البته برای من مهم نیست نهایت بهش می گند سیصد می دهم که همون اولش من گفتم می دهم ولی لجم رو در آورد

اه خوندشم اعضابمو بهم ریخت

دیگخ جوابشو نده

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان