حالم خیلی بده😭1ماه و 2هفتم بود امروز حالم خیلی بد بود خیلی احساس کردم خونریزی دارم سر گیجه داشتم شوهرم اومد رفتیم دکتر گفت بچه سقط شده😔😔😔خیلی بهش دلخوش بودم
منظوری نداشت گلم دوستان اگه گارد نگیرن معنی خرفو بفهمن انقد چرت نمیگن منظورش اینه اون بچه هنوز روح ن ...
درسته که خیلی کوچیک بوده عزیزم ولی برای مادر فرقی نداره چه بزرگ باشه چه یه هفته باشه...بالاخره تو دلیشو از دست داده...هیچی بدتر از این حس نیست،من درک میکنم.خدا برای کسی نیاره که امیدش نا امید بشه😔
مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
منظوری نداشت گلم دوستان اگه گارد نگیرن معنی خرفو بفهمن انقد چرت نمیگن منظورش اینه اون بچه هنوز روح ن ...
بچه برای ادم عزیزه چه یک ماه چه صد سال
اون چیزی که چرته گفتن این حرفا تواین تاپیکه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم ناراحت نباش شاید یک حکمتی بوده شاید خدایی نکرده بچه سالم نبوده ،مطمئن باش اگر حکمتش رو بفهمی میگی خدایا شکرت که بچه سقط شد ،عزیزم دوباره باردار میشی 🥰بچه های ناناز میان بغلت ،هیچ وقت ناامید نشو یک حکمتی بوده توی این بارداریت🙂
من حتی قلبممنت تپیدن بزاره درش میارم. نازنیلا هستم
ولی تا معاینه نشه چیزی مشخص نیس عزیز به حق روز عزیز انشالله چیزی نیس
ان شاالله عزیزم تو رو خدا واسش دعا کن😞
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
مگه ما گفتیم باردار نمیشه😐شما خودتو زدی به نفهمیدن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏