2777
2789
عنوان

بچم مررررد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 42 پست
منظوری نداشت گلم دوستان اگه گارد نگیرن معنی خرفو بفهمن انقد چرت نمیگن منظورش اینه اون بچه هنوز روح ن ...

درسته که خیلی کوچیک بوده عزیزم ولی برای مادر فرقی نداره چه بزرگ باشه چه یه هفته باشه...بالاخره تو دلیشو از دست داده...هیچی بدتر از این حس نیست،من درک میکنم.خدا برای کسی نیاره که امیدش نا امید بشه😔

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها دوستم نوک سینش یه توده مانند هست خیییییییییلی سفته و سینش کمی بزرگ شده، فردا نمونه برداری دار ...

ولی تا معاینه نشه چیزی مشخص نیس عزیز به حق روز عزیز انشالله چیزی نیس

کافیه باور کنی یک ملکه هستی👸تاجهان جلوی رویاهات زانو بزنه✌✌
منظوری نداشت گلم دوستان اگه گارد نگیرن معنی خرفو بفهمن انقد چرت نمیگن منظورش اینه اون بچه هنوز روح ن ...

بچه برای ادم عزیزه چه یک ماه چه صد سال 

اون چیزی که چرته گفتن این حرفا تواین تاپیکه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
درسته که خیلی کوچیک بوده عزیزم ولی برای مادر فرقی نداره چه بزرگ باشه چه یه هفته باشه...بالاخره تو دل ...

اره عزیزم ولی خب انشاالله به حق حضرت زهرا دوباره دامنش سبز میشه 

اون بنده خدا هم منظوری نداشت دوستان همینجوری دنبال زیر بغل مار میگردن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عزیزم ناراحت نباش شاید یک حکمتی بوده  شاید خدایی نکرده بچه سالم نبوده ،مطمئن باش اگر حکمتش رو بفهمی میگی خدایا شکرت که بچه سقط شد ،عزیزم دوباره باردار میشی 🥰بچه های ناناز میان بغلت ،هیچ وقت ناامید نشو یک حکمتی بوده توی این بارداریت🙂

من حتی قلبم منت تپیدن بزاره درش میارم.    نازنیلا هستم   
بچه برای ادم عزیزه چه یک ماه چه صد سال  اون چیزی که چرته گفتن این حرفا تواین تاپیکه

این مادر جوونه بازم باردار میشه اگه منظورشو بفهمی قضاوت نمیکنی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ولی تا معاینه نشه چیزی مشخص نیس عزیز به حق روز عزیز انشالله چیزی نیس

ان شاالله عزیزم تو رو خدا واسش دعا کن😞

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
این مادر جوونه بازم باردار میشه اگه منظورشو بفهمی قضاوت نمیکنی

مگه ما گفتیم باردار نمیشه😐شما خودتو زدی به نفهمیدن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره عزیزم ولی خب انشاالله به حق حضرت زهرا دوباره دامنش سبز میشه  اون بنده خدا هم منظوری نداشت ...

انشاالله 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
مگه ما گفتیم باردار نمیشه😐شما خودتو زدی به نفهمیدن

باشه اوکی