2777
2789
عنوان

بچم مررررد😭😭

920 بازدید | 42 پست

حالم خیلی بده😭1ماه و 2هفتم بود امروز حالم خیلی بد بود خیلی احساس کردم خونریزی دارم سر گیجه داشتم شوهرم اومد رفتیم دکتر گفت بچه سقط شده😔😔😔خیلی بهش دلخوش بودم

واقعا حالم بدههه😭

عزیزم.... ان شاالله سری بعد باردار میشی و سالم میاد بغلت😞

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها دوستم نوک سینش یه توده مانند هست خیییییییییلی سفته و سینش کمی بزرگ شده، فردا نمونه برداری داره، خطرناکه?😞😞😞😞😞😞، دردم داره

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
یکماه چیزی نیست دلتو بزرگ کن علی انصاریان مرد ۲ ساعت پیش 🖤

چ ربطی داشت؟؟؟الان مرگ علی انصاریان براش سخت تر از مرگ بچشه؟؟   

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

احتمالا پوچ بوده عزیزم

انشالله بارداری بعدیت سالم وبی خطر باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بازم حامله میشی نگران نباش

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون