حالم خیلی بده😭1ماه و 2هفتم بود امروز حالم خیلی بد بود خیلی احساس کردم خونریزی دارم سر گیجه داشتم شوهرم اومد رفتیم دکتر گفت بچه سقط شده😔😔😔خیلی بهش دلخوش بودم
یکماه چیزی نیست دلتو بزرگ کن علی انصاریان مرد ۲ ساعت پیش 🖤
حرف قشنگی نبود
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خواهر من پنج ماهش تموم شده بود دکتر گف بچرو باید برداریم طبیعی زایمان کرد بچش نمیمرد انقد آمپول زدن قلبش از کار افتاد . بردیم خاکش کردیم . بعدش باردار شد خداروشکر الان دخترش ۲سالشه . همه زندگیمه انقد که این بچه شیرینه . خدا قسمت توعم کنه مامان بشی
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
واسه تو یه ماهه بود . باز خداتو شکر کن . خواهر من پنج ماهش تموم شده بود دکتر گف بچرو باید برد ...
وای خدایا چقدر وحشتناک اخه چرا کشتنش
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منظوری نداشت گلم دوستان اگه گارد نگیرن معنی خرفو بفهمن انقد چرت نمیگن منظورش اینه اون بچه هنوز روح نداشت تو بدنش اما این بنده خدا جوون بود دنیا وفا نداره🖤
تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍