2777
2789
عنوان

نیومد🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست
چ ربطی داره😐زن بودن مگ ب اونه زنشه دیگ

میگم حتما اون نظرش این بوده.نمیگم ک حتما باید زن بشه بعد میگم شاید پیش خودش این فکردو کرده

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!

قبول کن ولی اگه کلا نداد و در حد تعارف بود یه تجدید نظری بکن یا روش کار کن راه بیفته یا با کادو ندادناش کنار بیا یا...

شوهر منم بلد نبود و الان بعد ده سال بازم بلد نیست، خودش میگه برم برات گل بگیرم، بگو چی بگیرم منم میگم لازم نکرده هیچی نمیخوام و تموم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی‌روانشناس میگفت اگه یادش  فت چندروز بعد گرفت نگو اههه چرا الان گرفتی اونموقع میبایس میگرفتیی م ...

میگم واسه مامان و مامان بزرگم گرفته کادو چطور ممکنه یادش بره🥲

ی‌روانشناس میگفت اگه یادش  فت چندروز بعد گرفت نگو اههه چرا الان گرفتی اونموقع میبایس میگرفتیی م ...

اخه این برا مادرو مادربزرگ استارتر خریده مگه میشه یادش بره

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!
قبول کن ولی اگه کلا نداد و در حد تعارف بود یه تجدید نظری بکن یا روش کار کن راه بیفته یا با کادو نداد ...

اینجوری نیس که کادو نخره تو مناسبتای دیگه یادش بوده و خریده ولی فک کن واسه مامان و مامان بزرگم‌گرفته ولی من هیچی

هنگ کردم اصلا نمیدونم چرا اینجوری کرده