2789
عنوان

نیومد🙁

267 بازدید | 28 پست

بچه‌ها گفتم دیروز همسرم که عقدیم فقط واسه مامان و مامان بزرگم‌کادو و گل گرفته بود و واسه من هیچی فقط تبریک گفت

گفتم شاید امروز میخواد بیاد خونمون و کادومو بده ولی زنگ زده بود چیزی نگفت یعنی نمیاد دیگه

اگه کادو نده که هیچی😒

اگه بعدا کادو بده قبول کنم؟

مثلا فردا یا پسفردا

این مناسبتا میدونم که واسش مهمه ولی نمیدونم چرا نه گل داد به من نه کادو😐😐

گیج شدم اصلا ولی به روی خودم نیاوردم😑

حتما چون زن نیستی کادو نداده

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عیبی نداره خودم میام ناراحت نباش کیوت😐💔

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/
صبر کن شاید سورپرایز داره . ولی اگ دیدی خبری نیست همینطوری بگو دوس داشتم مناسبت برا منم کادو میگرفتی ...

تو همه‌ی مناسبتا حتی بدون مناسبت گل و کادو میگیره نمیدونم چرا اینجوری شد الان

اگرم سورپرایزه که واقعا خوشم نیومد😑

نه کادوی اونو میخوام😭😂

یه چیزی الان بهت میگم به هیچکس نگو

کادوشو داد ب من گفت بدم به تو بازم ناراحت نباش 😐✨

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/