2777
2789
عنوان

نیومد🙁

265 بازدید | 28 پست

بچه‌ها گفتم دیروز همسرم که عقدیم فقط واسه مامان و مامان بزرگم‌کادو و گل گرفته بود و واسه من هیچی فقط تبریک گفت

گفتم شاید امروز میخواد بیاد خونمون و کادومو بده ولی زنگ زده بود چیزی نگفت یعنی نمیاد دیگه

اگه کادو نده که هیچی😒

اگه بعدا کادو بده قبول کنم؟

مثلا فردا یا پسفردا

این مناسبتا میدونم که واسش مهمه ولی نمیدونم چرا نه گل داد به من نه کادو😐😐

گیج شدم اصلا ولی به روی خودم نیاوردم😑

حتما چون زن نیستی کادو نداده

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیبی نداره خودم میام ناراحت نباش کیوت😐💔

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/
صبر کن شاید سورپرایز داره . ولی اگ دیدی خبری نیست همینطوری بگو دوس داشتم مناسبت برا منم کادو میگرفتی ...

تو همه‌ی مناسبتا حتی بدون مناسبت گل و کادو میگیره نمیدونم چرا اینجوری شد الان

اگرم سورپرایزه که واقعا خوشم نیومد😑

نه کادوی اونو میخوام😭😂

یه چیزی الان بهت میگم به هیچکس نگو

کادوشو داد ب من گفت بدم به تو بازم ناراحت نباش 😐✨

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/