2777
2789

وقتی علی انصاریان با اون قد و قامت و ورزشکاری بدنش از پسش برنیومد خدا به داد ماو پدر بزرگ مادر بزرگ ها و بچه هامون برسه

بخاطر جون خودتون رعایت نمیکنید بخاطر عزیزاتون رعایت کنید

توی این مراسما شرکت نکنید

ب مهمونیا نرید

علاوه ب ماسک حتما شیلد هم بزنید

من نه منم نه من منم

دقیقا🥺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عروسی خاهرمه خانواده نفهمع شوهرش 300نفر دعوت کردن خیلی میترسم 😫😫😫😫😫خانواده ما هیچکی نمیرت

فکر میکنن سوپرمن هستن!!!؟😳

طرف ورزشکار بود از پا دراومد🥺

خدا بهشون رحم کنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان همه میگن ما نمیریم.ما چپیدیم تو خونه ولی اونایی که همین دو ساعت پیش از کنار خونه ما با ده تا ماشین پشت سر عروس بودن همه شون.عمه منن راستشو بخای من هر عروسی میبینم جون.مطمئنم درصدی باعث گسترش این ویرپس میشه میگم الهی خیر نبینید خب بی سر و صدا میرفتی میتمرگیدی تو خونت حتما باید از ماشین دربیایی و جیغ و سوت بزنی؟شوهرم یه بار تعجب کرد گفت داری به کی بد و بیراه میگی گفتم به این عروسی که صداش تا خونه ما میاد گفت اولین باره میبینم داری میگی خیر نبینی گفتم من بگم یا نگم آخرش کسی که جون دیگران براش مهم نیست خیر نمیبینه

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍