2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای به منم بگو من دو سال ۶ ماه رفتم بدنسازی لاغر شد ولی گند شاید چهارتا عدد لاغر  شدولی بعد که بیمار شدم ۹۷ نتوستم برم بدنسازی دوباره گنده شده 

من بازوهام خیلینده هست و شکمم نمیدونم چیکار کنم بقیه اندامم خوبه

وای به منم بگو من دو سال ۶ ماه رفتم بدنسازی لاغر شد ولی گند شاید چهارتا عدد لاغر  شدولی بعد که ...

ینی هیچ راهی نداره؟من6ماه دیگه عروسیمه بخاطر بازوم نمیتونم لباس عروسی ک دوس دارمو بپوشم  

ینی هیچ راهی نداره؟من6ماه دیگه عروسیمه بخاطر بازوم نمیتونم لباس عروسی ک دوس دارمو بپوشم     ...

عزیزم دکتر که رفتم تو اون زمان که خوب بودم حون داشتم عمل بهم گفت تنها راهش اینه 

اگر حوصله داری دکتر گیاهی اینو گفت ۶ ماه تموم هرروز روزانه ۴ ساعت باید به بازوت ژل کتیرا خودت درست کنی بزنی دورش نایلون بپیچی و بعدش یه گن ببندی دور بازوت چون نباید چین و چروک بیفته و باید یه چیزی اینو جمع کنه بعد جمعه میشه امتحان نکردم چونکه حوصله میخواد

ینی هیچ راهی نداره؟من6ماه دیگه عروسیمه بخاطر بازوم نمیتونم لباس عروسی ک دوس دارمو بپوشم     ...

خب فکر کنم دکتر بتونه لیپوماتیک کنه ولی خطر کما و مرگ داره

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
عزیزم دکتر که رفتم تو اون زمان که خوب بودم حون داشتم عمل بهم گفت تنها راهش اینه  اگر حوصله دار ...

اگه تاثیر داشته باشه انجام میدم چجوریه اون ژله؟میشه یکم راجبش توضیح بدی