2777
2789
عنوان

نامرد جلوی مامانم داغونم کرد

1285 بازدید | 106 پست

من و همسرم ماه پیش رفتیم مسافرت پدرشم همراهمون اومد بعد ما رفتیم بازار اون شهری ک رفته بودم و پدرش عجله کردن و نزاشتن اون چیزی ک نیاز داشتمو بگیرم قرار شده عصرش با همسرم تنها بریم اونو بگیریم و بریم لب دریا ما اومدیم سوار ماشین شیم پدرشوهرم زودتر از ما سوار شد و گفت منم میام 

شوهرمم اعصابش خورد شد و ناراحت بود و منو نبرد بازار و یکم رفتیم لب دریا شوهرم‌کز کرد ی گوشه و نشست وقتی بر میگشتیم ب باباش گفت ک اگه صب دندون رو جیگر میزاشتی من حالا غر غر اینو نمیشنیدم 

هستین تا ادامشم بگم 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

بعدش پدرشم فکر کرد ک من‌میگم چرا پدرش باهامون اومده مسافرت و یکم گفت من حالا ماشین کرایه میکنم بر میگردم و خیلی ناراحت شد منم از اینکه پدرشوهرم ب چشم‌من دیده بود خیلییی ناراحت شدم و شبش گفت ک فردا صب باز میبرتم بازار و اونم زد زیر قولش منم ازش خیلیی ناراحت بودم کل مسیر برگشتو باهاش حرف نزدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و دیگه اومدیم خونه و قرار شد ماه بعد ک میریم وسیله های دفترو کامل بگیریم تنها بریم ک منم ب کارام برسم و گذشت یکماه گذشت و مامانم  گفت ک اینماه ک نیرین منم چند تیکه وسیله نیاز دارم با بابات میایم و قرار شد جمعه بریم 

متنو تا آخر نخوندم،تو این اوضاع کرونا مسافرت رفتین😶

ن مسافرت کاری بود برای جنس دفترمون هر ماه میریم و خونه داریم اونجا دیگه جایی نمیریم 

بعدش پدرشم فکر کرد ک من‌میگم چرا پدرش باهامون اومده مسافرت و یکم گفت من حالا ماشین کرایه میکنم بر می ...

حالا مثلا میخواستی بری بازار چی بخری؟ اگه من جای شما بودم نمیذاشتم پدرشوهرم ازم دلگیر شه و حالا قید بازار رفتن رو میزدم یا با خودمون میبردیمش بازار

بعد عصرش مامانم‌پرسید گفت اینسری بابات نمیاد ک تونم گفت احتمالا میاد در حالی ک ب من قول داده بود اینسری خودمون بریم اینم بگم باباش ی ادمیه ک اهنگی ک خودش دوست داره باید بزاره کسی نباید حرف بزگه حرف تاریخی بزنه تا جایی ک ب مقصد برسه 

بعدش ک گفت میاد منم گفتم اگه بابات میاد منم نمیام حالا مامانمم میگه چرا این حرفو زدی و اینا 

سلام خانمی با شوهرتون آشتی کردی؟؟؟

سلام آره عزیزم زنگ زد با بابام حرف زد گفت که مقصر اصلی اونه و میخواد جبران کنه فقط اصلا شرایط این که بیاد دنبالم نداره از بابا خواهش کرده یا منو راهی کنه یا منو ببره حالا مامانم زنگ زده گفته فردا نگی رفته بودی بابات خودش تو رو آوردا اتمام حجت کردن و حالا قراره فردا یا پس فردا بریم منم که دلم لک زده براش خدا کنه بتونیم بسازیم زندگی رو

بخاطر بازار 🙄

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            
حالا مثلا میخواستی بری بازار چی بخری؟ اگه من جای شما بودم نمیذاشتم پدرشوهرم ازم دلگیر شه و حالا قید ...

میخواستم میز بگیرم 

بخدا من حرفی نزدم شوهرم شروع کرد ک چرا اینجور کردی