2777
2789
عنوان

نامرد جلوی مامانم داغونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 106 پست
اون خوابیدو و منم خوابیدم بعد قرار بود ۳ عصر بیدارش کنم بره جایی  بیدارش کردم دیدم داره وسیله ج ...

واقعا غیرت بابات عالی😐

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست گزاشته رو قران ک دیگه دست روم بلند نکنه اخرین سری ک زده بودتم پای چشمام کبود کبود بود لثم پاره شده بود  خواستم برم طلاق بگیرم  دست گزاشت رو قران ک دیگه روم دست بلند نکنه 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤
پسر عمو و دختر عمو هستین؟؟ مثل ما پدر شوهر منم خیلی رو مخه سر دعوا اینسری ما داشت با آبروی من بازی م ...

اره خدا شاهده زارم از دستشون ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم 

اون خوابیدو و منم خوابیدم بعد قرار بود ۳ عصر بیدارش کنم بره جایی  بیدارش کردم دیدم داره وسیله ج ...

اگه مامان من بود همون موقع پلیس خبر میکرد😄😄😄آخه مامانم اصلا شوخی نداره و همسرمم کلی ازش حساب میبره🤣🤣

کل تنم درد میکنه حالتم ب جای اینکه من قهر کنم اون قهره خانوادممم عادتشون همیشه طرف شوهرمو بگیرن دارم ...

خیلی شوهرت بدرفتاره حق داری واقعا. بهش بگو تو که انقد بچه ننه و بچه بابا هستی غلط کردی زن گرفتی

اگه مامان من بود همون موقع پلیس خبر میکرد😄😄😄آخه مامانم اصلا شوخی نداره و همسرمم کلی ازش حساب میبر ...

کاش مامان منم ی کاری میکرد خدا شاهده کل تنمو داغون کرده ولی مامانم تنها کاری ک کرد زنگ زد ب پدرش گفت چرا دخترمو بد زده نکفتم چرا زده گفت شوهر بلید زنو بزنه ولی ن اینجور ک ب مغزش فشار بیاد 

خیلی شوهرت بدرفتاره حق داری واقعا. بهش بگو تو که انقد بچه ننه و بچه بابا هستی غلط کردی زن گرفتی

بخدا قسم من ب خانوادش اصن کاری نداشتم ولی ی مسافرت نرفتیم اونا همراه من نباشن ی جایی نرفتیم زنگ نزنن کجایی چرا نمیاین