2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 42 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اگه عقیده داری اسمشو با حروف ابجد با اسم خودت جفت کن که خیلی رو طالع و اخلاق و رفتارش تاثیر دا ...

ینی چطوری میشه مثال بزنی؟

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
اسم پسرم که هنوز نمیدونم چی بذارم؟

باید امتحان کنی ببینی کدومشون جفت میشه 

داخل نت یا همین نی نی سایت سرچ‌ کن کامل توضیح داده

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)
به نظرت ارمیا دخترونه نیست؟

من هم دختر   هم پسر    دیدم با اسم ارمیا

ارمیا قاسمی پسر  و      یه دختر قبلا توی برنامه من و تو بود ارمیا

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"

رادمان به معنی جوانمرد و بخشنده

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅