2777
2789
عنوان

روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست

من شوهرم واسه روز زن قول داده دندونامو لمینت کنه فعلا که وقت نشده برم دیشب فقط زنگ زد تبریک گفت نصف شب هم هم دعوامون شد 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خودت گفتی یه ماه قبل برد النگوهامو عوض کرد چهار تومنم گزاشت روش 

نه نگفتم النگوهامو

گفتم طلامو عوض کرد😂😂

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها فهمیدم تخخخ

بچه ها حس ششمی پیدا کردم نگهش داشتم بریزید رو سرش😂😂😂😂

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من اینو گفتم یه ماه پیش طلامو عوض کرد 4 تومن گذاش روش بهترشو خرید بعد تو گفتی دیگه چی میخای الن ...

پارسال ک برات گوشواره گرفت الانم حتما النگو گرفته ک چهار تومن گزاشته روش انگشتر ک خودش پنج تومن ایناس 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نه نگفتم النگوهامو گفتم طلامو عوض کرد😂😂

حالا النگو بود؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بچه ها حس ششمی پیدا کردم نگهش داشتم بریزید رو سرش😂😂😂😂

مسخره میکنی 😐😐🤣🤣🤣🤣

بهش گفتم یا برام طلا میخری یا من میدونم و تو...فعلا که سرکاره ولی کلا چرتو پرت گفتم پولمون کجا بود ب ...

الان واقعا وضعیت بد شده من ک خودم هیچ طلا ندارم توقع هم ندارم کل طلاهامو فروختیم دادیم برا خونه ام دی اف اینا کردیم الانم فقط از دار دنیا یدونه انگشتر و گوشواره دارم اونم ک گوشوارم شکسته خخخخ

الان واقعا وضعیت بد شده من ک خودم هیچ طلا ندارم توقع هم ندارم کل طلاهامو فروختیم دادیم برا خونه ام د ...

ععهههه عین همیم که،منم یه گوشواره دارم که جدا شده ندادم جوش بزنن هنوز،یدونم انگشتر بی ریخت که میخوام بفروشمش برا زایمان

حالا النگو بود؟؟ 

سه تا النگو داشتم یکیش شکست رفتیم عوض کردیم دوتا پهن ترشو خریدم 4 تومن گذاشت روش و اونی که دلم میخواستو خرید

مسخره میکنی 😐😐🤣🤣🤣🤣

نه واقعا جالب بود اخه حدست😂😂

ععهههه عین همیم که،منم یه گوشواره دارم که جدا شده ندادم جوش بزنن هنوز،یدونم انگشتر بی ریخت که میخوام ...

ببین من بد عروسی همه چیمو فروختم اگه الان نگه میداشتم صد میلیون بود اون موقع ها ک فروختم ارزونی بود بد هیچی نداشتم حتی انگشتر عقدمم فروختم پارسال برا تولدم مامانم یه انگشتر گرفت خیلی خوشگله فقط از زمان عروسیم یدونه گوشواره مونده ک اونم شکست عید میخوام برم عوض کنم 

نه واقعا جالب بود اخه حدست😂😂

خخخخ

سه تا النگو داشتم یکیش شکست رفتیم عوض کردیم دوتا پهن ترشو خریدم 4 تومن گذاشت روش و اونی که دلم میخوا ...

مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی و زیاد ترم بشه 🌹🌹🌹🌹

مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی و زیاد ترم بشه 🌹🌹🌹🌹

مرسی گلم🌹🌹😍