من شوهرم واسه روز زن قول داده دندونامو لمینت کنه فعلا که وقت نشده برم دیشب فقط زنگ زد تبریک گفت نصف شب هم هم دعوامون شد
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بهش گفتم یا برام طلا میخری یا من میدونم و تو...فعلا که سرکاره ولی کلا چرتو پرت گفتم پولمون کجا بود ب ...
الان واقعا وضعیت بد شده من ک خودم هیچ طلا ندارم توقع هم ندارم کل طلاهامو فروختیم دادیم برا خونه ام دی اف اینا کردیم الانم فقط از دار دنیا یدونه انگشتر و گوشواره دارم اونم ک گوشوارم شکسته خخخخ
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ععهههه عین همیم که،منم یه گوشواره دارم که جدا شده ندادم جوش بزنن هنوز،یدونم انگشتر بی ریخت که میخوام ...
ببین من بد عروسی همه چیمو فروختم اگه الان نگه میداشتم صد میلیون بود اون موقع ها ک فروختم ارزونی بود بد هیچی نداشتم حتی انگشتر عقدمم فروختم پارسال برا تولدم مامانم یه انگشتر گرفت خیلی خوشگله فقط از زمان عروسیم یدونه گوشواره مونده ک اونم شکست عید میخوام برم عوض کنم
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم