2777
2789
   چه کاری ببین کار دست فرشته ها و خداس اونا کاراشو انجام میدن مثل اندازه گیری و وزن گیری ...

قراره بعد از کرونا که دانشگاه باز شدن مسیول خوابگاه بشم میخام ببینم جور میشه یا نه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه کاری ببین کار دست فرشته ها و خداس اونا کاراشو انجام میدن مثل اندازه گیری و وزن گیری ...

خب چکار کنم فرشته ها کار بهم بدن؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
قراره بعد از کرونا که دانشگاه باز شدن مسیول خوابگاه بشم میخام ببینم جور میشه یا نه؟

بزار از شر کرونا خلاض شیم بعدش ایشالله ک حل شهه  اره ولی همه تلاشتو بکن و پر انرزی  ازشون بگیرش کار معلولا  ادم پر انرزی میخواد ک بدستش بیاری  

بزار از شر کرونا خلاض شیم بعدش ایشالله ک حل شهه  اره ولی همه تلاشتو بکن و پر انرزی   ...

بالاخره میشه یا نه؟  قرار بوده پاییز شروع کنم

ارایشگری نه فعلا بخاطر  کرونا خراب شدههه  برنامه نویسی بلدی

ندیدمت ولی حس میکنم مهربونی و ادم باهوش ومنطقی هستی پوستت گندمی 🤔 قدت بین165تا170 سنت بین20تا25 اندامت متوسط ن چاق و ن لاغری چشات احتمالا قهوه ای مژه و ابرو مشکی و حس میکنم مجرد باشی .در اخر همش اشتباه😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز