2777
2789
کی یه عشق دو طرفه رو تجربه میکنم؟ تو آینده آدم موفقی میشم؟ در مورد من چی حس میکنید؟ 

اینو باید بری دنبالش و باید فردی باشه فقط بخاطر هوس بات نباشه

باید  بری سمت کاری ک علاقه داری ک توش موفق باشی گلممم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید پیام های تو چتون ببینم و نوع رفتار پسره بات

تو دانشگاه میدیدمش هم دانشگاهیمه استوری هر از گاهی میزاشت ریپلای میکردم ولی تازگیا خیلی استوری میزاره چون منم همش ریپلای میزنم😂بعد رفته بود مشهد چند وقت پیش منم بهش گفتم یا تسبیح یا مهری چیزی برام تبرک کن بیار  ولی دیدم که برام مهر و تسبیح و سجاده اورده توقعشو نداشتم راستی از این پسرای محجوبه

تو دانشگاه میدیدمش هم دانشگاهیمه استوری هر از گاهی میزاشت ریپلای میکردم ولی تازگیا خیلی استوری میزار ...

ای شیطون پس تو دلت پیش گیر کرده 

ببین بهت پیشنهاد دوستی چیزی میده اصلا 

شاید ب عنوان یک دوست عادی ممیبینت

ای شیطون پس تو دلت پیش گیر کرده  ببین بهت پیشنهاد دوستی چیزی میده اصلا  شاید ب ع ...

نه نمیده چون مسئوله تو دانشگاه حاشیه درست میشه براش مذهبیم هست میگم ک از رفتارام ضایس ک دوسش دارم ولی خب حس میکنم اونم بی میل نیس

نمیدونم والا یکسالو نیمه همینه وضعیتم....دعا کن همه چی جور بشه خیلی دوسش دارم

بااشه عزیزم توام برای من دعا کن  منم برای تو  مشخصه عشقتو میشه از اینجا حس کرد تعجب میکنم اون پسره چطور ندیده اتیش عشقتو

راستی اصل

خوشبختم ملیسا جون ولی چجوری؟اخه من معلوم نیس کی ببینمش دیگه...ارتباطمونم در حد چت تو اینستاس وقتایی ...

منم همینطور عزیزم خب از سر حرفاش مثلا بازی جرات حقیقت اینا ازش حف بکش اگ صمیمیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز