2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ب من گفت بعد پاکی یه روز درمیون تا وقتی باز پریود بشی

دیگه خسته شدم 

تا چند روز پیش ک موقع تخمک گزاری بود و ترشح داشتم هرروز یا ی روز در میون رابطه داشتم ولی الان دیگه بیخیال شدم هر موقع پیش اومد

دکتر من گفت روز ۱۰ تا ۲۰ ی روز در میون ولی من بعضی وقتا حوصله م نمیکشه واقعا

من از بعد پاکی تا روزایی ک حس میکردم تخمک گزاری وترشح داشتم مرتب اومد الان ب قول شما خسته شدم دیگه زدم ب بیخیالی هر موقع ک بشه

دیگه خسته شدم  تا چند روز پیش ک موقع تخمک گزاری بود و ترشح داشتم هرروز یا ی روز در میون رابطه ...

به چشم تفریح بهش نگاه کن نه عملیات ویژه😅

منم ماه اول اقدام قبلش همش وضو و نماز و دعا دیگه از ماه بعد حالشو نداشتم😂

به چشم تفریح بهش نگاه کن نه عملیات ویژه😅 منم ماه اول اقدام قبلش همش وضو و نماز و دعا دیگه از ماه ب ...

خخ اخه هر ماه ی چیزی میشد ک نمیشد رابطه داشته باشیم تو دوران تخمک گزاری پیش شوهرم نبودم این ماه جدی گرفتم.ولی تا تخمک گزاری مرتب بود الان هر موقع ک بشه.حاالا شما باردارین؟

اگه تخمک گذاریت ۲،۳ روزه رد شده نه عزیزم کافیه 

ارا انگار ازش رد شده اخه تو تخمک گزاری درد زیر شکم عین پریودی داشتم با ترشح و اینا و الان دیگه ندارم اما هر موقع بشه بازم جلوگیری نمیکنم

ارا انگار ازش رد شده اخه تو تخمک گزاری درد زیر شکم عین پریودی داشتم با ترشح و اینا و الان دیگه ندارم ...

اره خیلی خودتو خسته نکن 

لنشالله که این ماه جواب میگیری ولی نشد کیت بخر استفاده کن روزای تخمک گذاری چندشب پشت هم اقدام کن قبل و بعدش دیگه دل بخواهی 

شما بچه دارین؟کیا ااقدام کردین؟

من دخترم ۶ سالشه 

بعد ۱۵ ماه اقدام ،دقیقن ماهی که گفتم بیخیال من بچه دار نمیشم دیگه هرموقع شد رفتیم همون ماه شد 

البته لتروزلم خودسر خوردم ماه سوم قرص بود 

اره خیلی خودتو خسته نکن  لنشالله که این ماه جواب میگیری ولی نشد کیت بخر استفاده کن روزای تخمک ...

راستش حوصله کیتو ندارم این ماه کلا جلوگیری نکردم از بعد پاکی.روزای اول و اون موقع ها ک ترشح داشتم و میدونستم تخمکگزاریه مرتب بود رابطهه هر روز یا ی روز درمیون.الان هم ی روز در میونه ولی بیخیالم اون موقع شوهرم خسته بود مجبورش میکردم رابطه داشته باشیم بنده خدا گیج خواب.ولی الان میزارم از طرف اون باشه. تو رو خدا دعا کنید برام