2777
2789
راستش حوصله کیتو ندارم این ماه کلا جلوگیری نکردم از بعد پاکی.روزای اول و اون موقع ها ک ترشح داشتم و ...

منم خودم درگیر دومیم خیلی مسخرست اقدام هرچقدر بخوای برای تفریح بری باز نمیشه فقط انگار واسه هدفت میری 😬

انشالله خدا به همه اقدامیا زودتر یه نی نی سالم بده عزیژم 

امیدوارم این ماه اومده باشه تو دلت ❤

من دخترم ۶ سالشه  بعد ۱۵ ماه اقدام ،دقیقن ماهی که گفتم بیخیال من بچه دار نمیشم دیگه هرموقع شد ...

عزیزم خدا حفظش کنه من خانوادم شهرستانن هر ماه هی میرم پیش شوهرم نیستم‌تو رورای تخمک گزاری دیگه این ماه مرتب بود اقداممون.خودم چکاب کامل رفتم مشکلی نداشتم حالا گفتم اگه نشد این ماه شوهرمم ازمایش بده ک مطمین شیم.لتروزول خوبه،؟چکار میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا حفظش کنه من خانوادم شهرستانن هر ماه هی میرم پیش شوهرم نیستم‌تو رورای تخمک گزاری دیگه این م ...

من تنبلی تخمدان داشتم لتروزول محرکه تخمدان 

من اون موقع شوهرم از داد کل حرکتش ۴۵ بود ولی دکتر نگفت کم تحرکه بهم 

دوباره سر دومی یکسال اقدام با دارو بی دارو دیدم نمیشه دوباره از داد کلن حرکت نداشت 

بعد کلی دارو شد ۵۸ این ماهم ماه چهارم بعد دوسال درگیری که جدی پیگیری میکنم

حتمن همسرتونو بفرستید آز بدن

منم خودم درگیر دومیم خیلی مسخرست اقدام هرچقدر بخوای برای تفریح بری باز نمیشه فقط انگار واسه هدفت میر ...

اره بخدا هی ب شوهرم میگم اینجور کن اونجور کن میگه ولم کن میخوام لذت ببرم تو کاریت نباشه خودم میدونم چیکار کنم😂😂یعنی میشه خیلی واقعا تنهام تو شهر غریبم همش میگم یعنی میشه خدا بهم نی نی بده سرم گرم بشه

اره بخدا هی ب شوهرم میگم اینجور کن اونجور کن میگه ولم کن میخوام لذت ببرم تو کاریت نباشه خودم میدونم ...

بنده خدا 😂

توکلت به خدا باشه فقط از خودش بخواه هر ناممکنی ممکن میشه اینکه دیگه براش چیزی نیست 😊❤

منم اتفاقن شهرغریبم خیلی با وجود دخترم از تنهایی دراومدم

من تنبلی تخمدان داشتم لتروزول محرکه تخمدان  من اون موقع شوهرم از داد کل حرکتش ۴۵ بود ولی دکتر ...

اره اگه این ماه باردار نشدم حتما میفرستم دکتر ماه قبل براشوهرم از نوشت ولی گفتم یک ماه دیگه صبر کنیم چون اقدمامون منظم نبوده ولی برا اطمینان بیشتر خوبه ادم خیالش راحت میشه

بنده خدا 😂 توکلت به خدا باشه فقط از خودش بخواه هر ناممکنی ممکن میشه اینکه دیگه براش چیزی نیست 😊❤ ...

توکلم ک همیشه ب خداست بخدا نمیدونی چ روزایی داشتیم شوهرم بیکار شد حدود یک سال نزاشتم خانوادم بفهمن وقتی خانوادم فهمیدن مامانم گریه افتاد گفت چرا نگفتی اخه.خانواده شوهرمم ک میدونستن عین خیالشون نبود .تو اوج سختی فقط سپردم ب خدا.یعنی نمیدونی چجور معجزه کرد قربون خدابودنش برم از جایی ک اصلا فکرشم نمیکردیم معجزه کرد برامون حالام توکل ب خودش

توکلم ک همیشه ب خداست بخدا نمیدونی چ روزایی داشتیم شوهرم بیکار شد حدود یک سال نزاشتم خانوادم بفهمن و ...

سایه خدا همیشه تو زندگیت باشه عزیزم 

انشالله بیای تاپیک بیبی چک مثبت بزنی خوشحال بشیم ❤